علی منصفی راد ۱۳ دی در این آیین اظهار کرد: این مرکز در راستای کمک به جریان اشتغال پایدار و کارآفرینی در بین قشر جوان افتتاح و راه اندازی شده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان با تمجید از همراهیهای اداره کل ورزش و جوانان استان افزود: جهاددانشگاهی استان و اداره کل ورزش و جوانان استان چندین پروژه مشترک در حوزه جوانان اجرایی کردند که آثار و برکات زیادی برای قشر جوان در استان به همراه داشته است.
وی افتتاح مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی استان سمنان را یکی از پروژه های موفق این دو دستگاه در چند سال اخیر خواند و ادامه داد: با اجرای این پروژه مشترک، تیم های خوبی در مراکز رشد و حتی پارک های علم و فناوری استان مسقر شده است. ضمن اینکه در راستای شتابدهی به کسب و کارهای فناورانه چندین شرکت دانشبنیان نیز با حمایت این مرکز ایجاد شد.
رئیس جهاددانشگاهی استان از طرح ملی سرباز مهارت به عنوان یکی دیگر از طرح های موفق و مشترک دو دستگاه در سالیان اخیر نام برد و اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون افزون بر ۷۰۰۰ سرباز مهارت های کارآفرینی و اشتغال را در قالب این طرح دیدند.
منصفیراد، شکلگیری مرکز مشاوره و کارآفرینی و اشتغال را نتیجه یک سال همکاری مشترک جهاددانشگاهی و ورزش و جوانان استان برشمرد و افزود: در این طرح، یک محیط علمی و آموزشی مناسب با هدف ارتقای مهارت های مرتبط با اشتغال و کارآفرینی برای جوانان استان ایجاد شده است.
وی با اشاره به نتایج تحقیقات علمی در کشور گفت: نتایج پژوهشهای انجام شده در کشور گویای این است که مشکلات اقتصادی و عدم اشتغال مهمترین عامل بروز بزههای مختلف در بین جوانان است. ضمن اینکه با کمک به فرآیند اشتغالزایی، زمینه برای حل بخشی از مشکلات مرتبط با ازدواج و فرزندآوری نیز در کشور حل خواهد شد.
وی از اجرایی شدن این طرح به عنوان یک طرح خلاقانه نام برد و گفت: در این طرح تلاش می شود که ضمن ارائه تعریف روشن و جامعی از کسب و کار برای جوانان، آموزشها و مشاورههای متفاوت و علمی بهروزی به جوانان متقاضی در استان ارائه شود.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه استان سمنان کمترین نرخ بیکاری را در کشور دارد افزود: اگرچه استان سمنان به دلیل توفیقات استان در حوزه اشتغالزایی و کارآفرینی، در حوزه اشتغال مشکلات چندانی ندارد اما عدم تطابق مشاغل با استعدادها و علایق افراد سبب شده که پایداری مشاغل چندان بالا نباشد.
وی با بیان اینکه متوسط مدت ماندگاری نیروی کار در برخی از مشاغل صنعتی در استان کمتر از دو سال است، افزود: اشتغال پایدار از فرآیند ایجاد اشتغال، سختتر است و متوسط ماندگاری در مشاغل پایدار باید بین ۵ تا ۱۰ سال باشد.
منصفیراد با تجلیل از همکاری دستگاههای مختلف و از جمله مدیریت ارشد استان با طرحهای جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: امیدواریم با تداوم همکاری دستگاههای مختلف و از جمله ورزش و جوانان استان شاهد اجرایی شدن پروژههای مشترک دیگری در استان باشیم.
وی وعده داد: در صورت همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان آمادگی داریم که ظرف یک ماهه آینده مرکز مشاوره خانواده و ازدواج را نیز در سمنان راهاندازی کنیم.
انتهای پیام