به گزارش ایسنا، دکتر پیمان صالحی امروز در حاشیه یازدهمین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی، مواد و تست و آزمون، در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که آیا بعد از ۱۰ سال برگزاری نمایشگاه، آزمایشگاههای دانشگاهها و پژوهشگاه نیاز به خرید تجهیزات آزمایشگاهی دارند، گفت: دستگاهها و تجهیزات ایرانساخت دارای سطوح مختلفی هستند. یکسری از تجهیزات در سطح ۳ قرار دارند که دستگاههای عمومیتری هستند، خوشبختانه در آزمایشگاههای وابسته به وزارت علوم دستگاههایی که در سطوح فناور پایینتر و ارزانتر هستند، وجود دارد و این آزمایشگاهها مجهز به این سیستمها شدهاند.
وی ادامه داد: دستگاهها و تجهیزات آزمایشگاهی سطح یک، جزء دستگاههای بسیار پیشرفتهای هستند و ما در این زمینه اهتمام ویژه داریم، به خصوص اینکه معاونت علمی ریاستجمهوری در این زمینه حمایتهای خوبی را تعریف کرده و تا ۴۰ درصد سوبسید روی این تجهیزات ارائه میدهد.
معاون پژوهشی وزیر علوم خاطر نشان کرد: از این رو اولویتهای ویژه ما برای خرید تجهیزات سطح یک آزمایشگاهی است.
صالحی تاکید کرد: همچنان در وزارت علوم به این تجهیزات نیاز داریم و اهتمام به خرید این نوع ابزارها داریم و اهتمام ما بر خرید این دستگاهها است؛ ولی از سوی دیگر این تجهیزات از قیمتهای بالاتری برخوردار هستند.
صالحی با اشاره به رونمایی از ۹ تجهیز آزمایشگاهی در حاشیه یازدهمین نمایشگاه ایرانساخت، گفت: ما همچنان نیازهای زیادی به تجهیز آزمایشگاهها به این نوع از دستگاهها داریم.
وی در خصوص حمایتهای وزارت علوم برای خرید این تجهیزات، توضیح داد: پیرو درخواست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از صندوق توسعه ملی، بودجه تجهیزات ویژهای با مساعدت مقام معظم رهبری به این وزارتخانه اختصاص داده است.
صالحی خاطر نشان کرد: کلیه دانشگاهها و پژوهشگاهها موظف هستند بخشی از این بودجههای اختصاص داده شده را به خرید تجهیزات از نمایشگاه ایرانساخت اختصاص دهند.
معاون پژوهشی وزیر علوم با بیان اینکه امسال در این دوره از نمایشگاه، شرکتها با بیش از ۱۰ هزار محصول حاضر شدند و از سوی دیگر معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری بستههای حمایتی خوبی را برای این شرکتها تعریف کرده است.
صالحی با اشاره به تاکید معاون علمی رئیسجمهوری بر صادرات محصولات دانشبنیان و برخی از حمایتهای جدید این نهاد از شرکتهای دانشبنیان، خاطر نشان کرد: مشتری اصلی این نمایشگاه، دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز تحقیقاتی هستند و در ۱۰ دوره گذشته بیشترین خرید از این نمایشگاه از سوی این مراکز بوده است.
معاون پژوهشی وزیر علوم یادآور شد: محصولاتی که در این نمایشگاه از سوی شرکتها ارائه شده، دارای بالاترین کیفیت هستند، ضمن آنکه قیمت این محصولات نسبت به نمونههای مشابه خارجی بسیار نازل تر است.
صالحی ارائه خدمات پس از فروش را از دیگر مزایای تجهیزات تولید شده در کشور دانست و ابراز امیدواری کرد که آزمایشگاههای دانشگاههای کشور را با محصولات گذشته مجهز کنیم، همان طور که در سالهای گذشته این امر محقق شده است.
انتهای پیام