محمدرضا یوسفی مهر امروز، ۱۲ دیماه به مناسبت ولادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) در آئین تجلیل از بانوان شاغل در جهاددانشگاهی مازندران، اظهار کرد: بیستم جمادی الثانی سالروز میلاد کوثر هستی حضرت فاطمه زهرا(س) است، بانویی که گرچه برای بروز و تجلی، فرصت چندانی نیافت، اما در همان هجده سالی که از این زندگی دنیایی بهره گرفت لقب سرور زنان اهل بهشت را یافت و این نشان از ژرفای معنا و عمق معنویتی دارد که در وجود این برترین بانوی تاریخ نهفته است.
وی با بیان اینکه در عصری که برای پدران دختردار ننگ بود زهرایی باید که شگرفترین و دلپذیرترین لفظ هستی «ام ابیها» را در خزانه کلمه و کلام انسان میبخشید، تصریح کرد: حضرت زهرا(س) مطهره مصطفی(ص)، اسوه یقین، پرهیزکاری و تقوا، پشتوانه نجات و رستگاری و سزاواری همسری علی(ع) بود و اینگونه است که سالروز ولادت این بانوی بزرگوار به نام روز زن نام نهاده شده است و این برای پیروان او کمال افتخار و مسئولیت است.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران به جایگاه زن در اسلام اشاره کرد و گفت: در اسلام زن و مرد یار و یاور و مکمل یکدیگرند و تکامل هنگامی حاصل میشود که این دو در تعامل صحیح و مجاز، یکدیگر را کامل کنند.
این مسئول با اذعان به اینکه یکی از مناسبتهای مهم و با ارزش در تقویم ایرانیان روز مادر است، افزود: مادر مقام والایی در پیشگاه خداوند داشته و یکی از پاکترین، زیباترین و دلسوزانهترین محبتهای موجود در عالم هستی متعلق به وجود مادر است که جای دارد این روز را به مادرانی که در جهاد دانشگاهی جدای از همسر، خواهر، مادر و دختر بودن جهادگرانه تلاش میکنند قدردانی کنم.
یوسفی مهر با اظهار اینکه مقام زن در اسلام، مقامی منحصر بفرد و مقامی نوین، چیزی که مشابهی برای آن وجود ندارد؛ است، خاطرنشان کرد: آنچه که اسلام برای زن در نظر گرفته است، چیزی است که با طبیعت او هماهنگی دارد، به او امنیت کامل میبخشد و از او در برابر شرایط نامساعد و دشواریهای زندگی محافظت میکند.
وی به برابری مسئولیتهای شخصی، جمعی و همچنین دریافت پاداش برای اعمال نیک یک زن با مرد اشاره کرد و گفت: زن به عنوان یک شخصیت مستقل، دارای کیفیتهای انسانی و قابل تمایلات معنوی شناخته شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران به توطئههای فرهنگی دشمن و پست کردن جایگاه زن ایرانی از سوی معاندان نظام اشاره کرد و افزود: یک وادادگی فرهنگی در بطن شعار «زن، زندگی، آزادی» وجود دارد که در سال گذشته دستمایه دشمن برای رسوخ در فرهنگ و معنویت زن ایرانی بوده است.
این مسئول به آزادی زنان در ایران اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: زن در دنبال کردن آموزش و یافتن دانش با مرد برابر است. هنگامی که اسلام طلب علم را بر مسلمانان واجب کرد، هیچ تفاوتی میان زن و مرد قائل نشد.
یوسفی مهر با بیان اینکه زن دارای حق آزادی بیان درست به اندازه مرد است و آرای درست او مورد توجه قرار میگیرد، اظهار کرد: از قرآن و تاریخ گزارش شده است که زنان نه تنها عقاید خود را آزادانه بیان میکردند بلکه با پیامبر و یا سایر رهبران مسلمان بحث کرده و یا در مباحثات جدی شرکت میکردند.
وی افزود: تا به حال روشن شد که مقام زن در اسلام به طور بیسابقهای رفیع و به طور واقعگرایانهای متناسب با طبیعت اوست. اسلام به زن جایگاهی را بخشیده است که شایسته اوست. حقوق او به زیبایی متناسب با وظایف اوست.
در پایان مراسم از بانوان همکار جهاد دانشگاهی مازندران تجلیل شد.
انتهای پیام