بهگزارش ایسنا و به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، سیدسعید صفوی روز یکشنبه (۱۰ دیماه) اظهار کرد: استان زنجان در دو رشته ملیله و چاقو دارای نشان جغرافیایی است. ایران در تنوع صنایع دستی وضعیت خوبی دارد. هر گوشه کشور یک برند صنایع دستی وجود دارد. بنابراین ما هم باید از این برندها استفاده کنیم و در این راستا سه کتاب با عناوین گلستان هنر ۱ و گلستان هنر۲ و کتاب تخصصی ملیله تالیف شده است.
وی تصریح کرد: یکی از برنامههای صنایع دستی استان این است که دیگر رشتههای صنایع دستی از قبیل مس، چاروق و زیورآلات سنتی نیز نشان جغرافیایی ملی را دریافت کنند.
این مسئول با بیان اینکه اعطای نشانههای جغرافیایی نخستین گام بزرگ حوزه صنایعدستی است، گفت: نشان جغرافیایی به مصرفکننده میگوید که یک محصول در یک مکان خاص تولید شده و دارای خصوصیات خاصی است که به واسطه محل تولید آن ایجاد شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان خاطرنشان کرد: نشان جغرافیایی میتواند توسط همه تولیدکنندگانی که محصولات خود را در آن مکان جغرافیایی تولید میکنند، مورد استفاده قرار گیرد. همه مزیتهایی که زنجان در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی دارد، این شهر را برجستهتر میکند و این مزیتها شامل تعداد کارگاههای فعال صنایع دستی، شاغلان، فروشگاهها، هنرمندان و پیشکسوتان، تعداد رشتههای فعال صنایع دستی هستند.
انتهای پیام