محمدحسین رجبی دوانی، ۱۰ دی در سفر به ارومیه و نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن خانه مطبوعات برگزار شد، افزود: دغدغه بنیاد ایرانشناسی، شناساندن هویت ارزشمند ایرانی اسلامی است و هیچ کشوری از نظر ارزش های تمدنی به پای تمدن ایرانی نمی رسد.
وی با اشاره به اینکه بنیاد ایران شناسی در سال ۷۶توسط حسن حبیبی تاسیس شد، تصریح کرد: این بنیاد با علم بر اینکه مراکز فرهنگی بسیاری در کشور داریم فلسفه وجودیش معرفی و ترویج تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران است.
رجبی اظهار کرد: با توجه به اینکه در دنیا و غرب دانش و رشته ایرانشناسی پدید آمده لذا این بنیاد با هدف تبدیل شدن به مرجعیت دانش ایران شناسی در جهان تاسیس شده است.
رئیس بنیاد ایرانشناسی با اشاره به پدید آمدن آثار و کتب فاخر توسط بنیاد ایرانشناسی از بدو تاسیس تاکنون، خاطر نشان کرد: در مدیریت جدید تلاش این است که ارزشهای بلند تاریخ و فرهنگ ایران را در ۳ دوره ایران باستان، ایران دوره اسلامی و ایران انقلاب اسلامی بررسی و ترویج دهیم.
رجبی ادامه داد: یکی از برنامه های بنیاد ایرانشناسی، نهادینه کردن عشق و تعصب به پرچم توسط جوانان است چرا که برای کشور ما علاوه بر اینکه پرچم تقدس ملی دارد، تقدس دینی هم دارد لذا تلاش می کنیم عشق و تعجب به پرچم در بین جوانان و مردم را شعله ورتر کنیم.
وی ادامه داد: در ۱۹ استان نمایندگی داریم و درصدد هستیم با همکاری وزارت کشور به زودی در سایر استان ها نیز نمایندگی تاسیس کنیم.
ملکی، سرپرست نمایندگی بنیاد ایرانشناسی در آذربایجان غربی نیز در ادامه گفت: بنیاد ایرانشناسی استان، ۲سال بعد از تاسیس این نهاد، تاسیس شده و تاکنون ۱۰۰ پایان نامه در داخل و خارج کشور بصورت مجازی کار شده است.
وی ادامه داد: بنیاد از تمام وقایع و رخدادهای تاریخی و فرهنگی اتفاق افتاده در استان حمایت می کند.
ملکی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در بنیاد ایرانشناسی استان چندین بانک از اسناد و تصاویر آذربایجان غربی وجود دارد.
انتهای پیام