افروز صفاریفرد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تبصره ۲ ماده پنج قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، بیان کرد: در این ماده قانونی به استفاده افراد دارای معلولیتهای شدید از سامانههای حمل و نقل ریلی و اتوبوسرانی درونشهری دولتی و عمومی به صورت رایگان و استفاده این افراد از سامانههای برون شهری ریلی، هوایی و دریایی دولتی و عمومی به صورت نیمبهاء اشاره شده است.
وی با اشاره به امضای تفاهمنامه چهارجانبه میان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سازمان بهزیستی و بانک پارسیان افزود: این تفاهمنامه برای اجرای بخشی از این قانون امضاء و بخشی از اعتبار لازم برای اجرای آن تامین شد. از این پس سفرهای ریلی و دریایی افراد دارای معلولیت شدید به صورت نیم بهاء محاسبه میشود.
مدیرکل پیشگیری از معلولیتها و تلفیق اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به نحوه اجرای این تفاهمنامه بیان کرد: طی این تفاهمنامه از سکوی ارائه خدمت زیر مجموعه بانک پارسیان استفاده میشود.
صفاریفرد در این راستا از صدور ۱۳۰ هزار کارت برای افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید با رنج سنی ۱۸ تا ۶۰ سال خبر داد و گفت: سازمان بهزیستی برای ۱۳۰ هزار معلول واجد شرایط کارتهایی صادر و برای یک سفر برونشهری، حسابشان شارژ میشود که شارژ حسابها به مرور و تا پایان سال اتفاق میافتد.
وی تاکید کرد: مهلت استفاده از این امکان تا سال آینده نیز وجود دارد.
مدیرکل پیشگیری از معلولیتها و تلفیق اجتماعی سازمان بهزیستی کشور درخصوص رایگان شدن سامانههای حمل و نقل ریلی و اتوبوسرانی درونشهری و عمومی نیز توضیح داد: سازمان امسال درخصوص سفرهای درونشهری اعتباری دریافت نکرده است، اما کمک هزینه ایاب و ذهاب را مثل سال گذشته پرداخت کردیم.
صفاریفرد در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص رایگان شدن سامانههای حمل و نقل ریلی و اتوبوسرانی درونشهری و عمومی و همچنین نیمبها شدن سفرهای برونشهری در سال آینده نیز تصریح کرد: طبق قانون، وزارت رفاه مکلف به تامین اعتبار است که پیشنهاد تامین اعتبار آن نیز از سوی بهزیستی ارائه شده است.
انتهای پیام