به گزارش ایسنا، فاطمه قاسمی روز یکشنبه ۱۰ دی ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این طرح بررسی میدانی تعداد ۴۲۰ نمونه از دانش آموزان کلاسهای دوم، سوم و چهارم ابتدایی، ۳۰۰ نمونه از مادران باردار، ۵۰ نمونه از خانوارها و۲۰ نمونه از کارگران چهار کارخانه و کارگاه تولید و بسته بندی نمک در سطح استان جمع آوری شد.
وی توضیح داد: این نمونههای جمع آوری شده از جمعیت شهری و روستایی استان بودند.
وی یادآور شد: طرح پایش میزان ید مصرفی همزمان با سراسر کشور از دهم آذرماه سال جاری با هدف بررسی میزان ید دریافتی آغاز و تا نهم دیماه جاری ادامه داشت.
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز بیان کرد: نمونه های جمع آوری شده برای ارزیابی میزان ید موجود به پژوهشکده غدد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران ارسال شد.
انتهای پیام