شکل‌گیری یک گروه ضد اسرائیلی در دانشگاه میشیگان

گروهی از اساتید و کارکنان دانشگاه میشیگان در حمایت از مردم فلسطین و مقابله با جنایت‌های اسرائیل، بخشی با نام « آموزش عالی به دنبال عدالت برای فلطسین » راه‌اندازی کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، گروهی از اساتید و کارکنان دانشگاه میشیگان در حمایت از مردم فلسطین و مقابله با جنایت‌های اسرائیل، بخشی با نام «آموزش عالی به دنبال عدالت برای فلطسین» راه‌اندازی کرده‌اند. این گروه در اولین اقدام خود، گزارشی در روزنامه میشیگان نوشت و روسا و مقامات این دانشگاه را به سرکوب وحشتناک دیدگاه‌های ضد صهیونیستی و اقدامات وحشیانه علیه دانشجویان متهم کرد. این گروه که از همراهان گروه شناخته شده «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» هستند، می گویند که سانتا اونو، رئیس دانشگاه میشیگان سعی کرده با اقدامات خود، اعتراض‌ها در محیط این دانشگاه را خاموش کند.

یک نمونه از اقدامات مورد اشاره آنها این بود که در ماه نوامبر یک رای‌گیری سراسری در این دانشگاه به دستور مقامات لغو شد. این رای‌گیری قرار بود اسرائیل را به نسل‌کشی در فلسطین و آپارتاید محکوم کند. از آن طرف، رئیس دانشگاه از این کار دفاع و ادعا کرد که این بخشی از سیاست‌های دانشگاه بوده تا از برانگیختن خشم در فضای دانشگاه جلوگیری کند. در مقابل، این گروه حامی فلسطین در مورد ادعای «اقدامات وحشیانه علیه دانشجویان»، به دو حادثه طی چند ماه اخیر اشاره می‌کنند. حادثه اول به روز ۲۲ نوامبر برمی‌گردد که گروهی از دانشجویان معترض با سردادن شعارهایی علیه جنایت‌های اسرائیل، به سمت دفتر رئیس دانشگاه حرکت کردند. با نزدیک شدن به دفتر مدیر، درگیری شدیدی بین نیروهای پلیس و گروهی از دانشجویان شکل گرفت. براساس ویدئویی که یکی از گروه‌های دانشجویی منتشر کرد، نیروهای پلیس یک دانشجوی مسلمان زن را با خشونت دستگیر می‌کرد.

چهار روز بعد نیز چنین تظاهراتی شکل گرفت که بنا به گفته گروه‌های دانشجویی، حدود ۴۰ دانشجو دستگیر شدند. این گروه دانشجویی با بیان اینکه معترضان تنها خواستار ملاقات با رئیس دانشگاه را داشتند، اعلام کرد: این اقدامات از سوی دانشگاهی انجام می‌شود که همواره شعارهای بزرگی در مورد تنوع دیدگاه‌های مخالف و برابری موقعیت‌ها سر می‌دهد. گروه‌های دانشجویی منتقد اعتقاد دارند نسل‌کشی در فلسطین توسط اسرائیلی‌ها انجام می‌شود و و توسط شرکت‌هایی که دانشگاه در آنها سرمایه‌گذاری می کند، تسهیل می‌شود.

دانشگاه میشیگان سابقه طلانی در اقدامات ضد اسرائیلی دارد. در ماه ژانویه سال جاری و در زمانی که کامالا هریس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا برای سخنرانی در مورد تغییرات آب و هوایی به این دانشگاه رفت، دانشجویان با این شعار از او استقبال کردند: کامالا ! شما مرتکب نسل‌کشی در فلسطین شده‌اید.

شکل‌گیری این گروه جدید در دانشگاه میشیگان در واقع با حمایت کمپین « بایکوت آکادمیک و فرهنگی اسرائیل»انجام شده است؛ این کمپین در واقع یک سازمان غیردولتی است که با دانشگاه های مختلف در آمریکا برای پذیرش تحریم آکادمیک اسرائیل لابی می‌کند. این سازمان، دانشگاه‌های مختلف را ترغیب می‌کند تا پروژه‌های خود با تمام موسسات آکادمیک اسرائیل را پایان دهند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۹ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: دانشگاه‌های بین‌الملل
  • کد خبر: 1402100905858
  • خبرنگار : 71967