در این بازدید مدیر مرکز نوآوری و کسبوکارهای نوین مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز گزارشی از اقدامات انجام شده برای برگزاری این رویداد ملی ارائه داد.
به گزارش ایسنا، این رویداد در هفت حوزه تخصصی شامل ساختمان، مخابرات و الکترونیک، زیرساخت، حوزه شیمیایی، حمل و نقل، انرژیهای نو و صنایع غیرالکتریکی طراحی و بخشبندی شده و دلیل این کار هم برقراری ارتباط مستقیم و تخصصی با مخاطبان و صاحبان فناوری در حوزه خاص خودشان است.
شرکت مس برای اولینبار این اتفاق مهم را رقم زده و این رویداد میتواند امیدبخش باشد.
دکتر ملاطاهری معاون طرح و برنامهریزی راهبردی شرکت ملی صنایع مس ایران در حاشیه بازدید از این رویداد اظهار کرد: پیشرفت کار خیلی خوب و متناسب با برنامهریزیهای انجامشده بود. امیدوارم این مراحل پیشارزیابی نیز بزودی تمام شود و وارد فاز بعدی کار شویم.
وی خطاب به شرکتکنندگان در این رویداد ملی، تأکید کرد: کسانی که ثبتنام کردند این اطیمنان را داشته باشند که طرحهایشان با دقت بررسی میشود و اگر بر اساس صلاحیتهایی که اینجا داریم، امکان حمایت داشته باشند حتماً محقق خواهد شد.
معاون شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین بیان کرد: حُسن مرکز نوآوری شهید ستاری این است که در کنار آن صندوق CVC وجود دارد. این تکمیل زنجیره حمایتی در کشور بینظیر است و طرحهایی که به مراحل بالاتر میرسند بعداً توسط صندوق CVC به مرحله تجاریسازی خواهند رسید و از این فرصت قطعاً میتوانند استفاده خوبی داشته باشند.
اجرای رویداد نویددهنده آیندهای درخشان برای رفسنجان
فرماندار رفسنجان نیز اجرای رویداد ملی توسعه صنایع پاییندستی مس را نویددهنده آیندهای درخشان برای شهرستان دانست و اظهار کرد: در رفسنجان منطقه ویژه اقتصادی و نیز چهار ناحیه صنعتی در رفسنجان، کبوترخان، کشکوئیه و نوق وجود دارد که زیرساختهای موجود در این نواحی اعم از آب، برق، گاز، تسهیل صدور مجوز، اعطای زمین و دیگر موارد برای راهاندازی صنایع پاییندستی مس فراهم است و سرمایهگذاران در این عرصه نگران نباشند و میتوانند به راحتی واحدی را ایجاد و ضمن تولید ثروت، اشتغالزایی هم داشته باشند.
حسین رضایی افزود: تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه ولیعصر(عج) و مجتمع مس سرچشمه در راستای اجرای طرحهای صنایع پاییندستی مس شهریورماه منعقد شد و رویداد ملی توسعه صنایع پاییندستی مس هم در این راستا از همان زمان آغاز به کار کرد که دبیرخانه این رویداد هم در مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان مستقر است.
فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه صنایع پاییندستی مس در کنار تولید کاتد مس از معدن مس سرچشمه، میتواند اشتغالآفرینی زیادی را دربر داشته باشد بیان کرد: بیش از ۵۰ طرح از آثار ارسال شده به دبیرخانه این رویداد ملی از رفسنجان است و نشاندهنده وجود انگیزه بالا بین رفسنجانیها در حوزه کارآفرینی و تولید محصولات دانشبنیان و مورد نیاز جامعه است.
جزئیات رویداد ملی توسعه صنایع پاییندستی مس
مدیر امور نوآوری و کسبوکارهای نوین مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز گزارشی از اقدامات انجام شده برای برگزاری این رویداد ملی ارائه داد.
روحالله ابوالهادی اظهار کرد: ۱۷۲ طرح برای این رویداد ثبتنام کردند که از این تعداد ۱۳۶ طرح قابل بررسی بود. از طرحهای ارائه شده حوزه شیمیایی با ۴۵ طرح و حوزه انرژیهای نو با ۲۴ طرح بیشترین طرحهای ارائه شده بودند.
وی بیان کرد: رفسنجان با ۵۱ طرح ارسالی بیشترین آثار را در این رویداد به ثبت رسانده و پس از آن شهرهای تهران با ۲۶ طرح، اصفهان با ۹ طرح، کرمان با هشت طرح، زاهدان با هفت طرح در ردههای بعدی قرار دارند. همچنین از شهرهای تبریز، بابلسر، اراک، نوشهر، قزوین، شیراز، زنجان، سمنان، یزد، کرج، مراغه و ... ارسال ایده داشتهایم.
مدیر امور نوآوری و کسبوکارهای نوین مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با بیان اینکه طرحهای دانشجویی زیادی به دبیرخانه رویداد ارسال شد، تصریح کرد: دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان با ۲۳ طرح، دانشگاههای صنعتی شریف و علم و صنعت هرکدام با ۱۲ طرح و دانشگاه سیستان و بلوچستان با هفت طرح جزء بیشترین فراوانی در بین دانشگاههای شرکتکننده هستند.
وی خاطرنشان کرد: پس از ارسال آثار و غربالگری اولیه و منتوری مقدماتی، طرحهای ناقص غربالگری ثانویه شده و طرحهای کامل منتوری تخصصی میشوند و پس از ارزیابی طرح در دو سطح شتابدهی و سرمایهگذاری، تیمها یا برای استقرار در مرکز نوآوری یا برای سرمایهگذاری معرفی میشوند و اختتامیه و اعلام نتایج را پس از آن خواهیم داشت.
انتهای پیام