یک مسئول عنوان کرد:

تبیین دستاوردهای علمی و پژوهشی خودباوری را در دانشجویان متجلی می‌سازد

رییس مرکز جامع علمی_کاربردی استان کردستان، گفت: تبیین دستاوردهای علمی، پژوهشی و صنعتی ایران، احساس تعهد بیش‌تر، خودباوری و امید را در دانشجویان متجلی می‌سازد.

شاهین فکور در گفت و گو با ایسنا در رابطه با اردوهای راهیان پیشرفت در استان اظهار کرد: اکنون که انقلاب اسلامی ایران در دهه پنجم عمر با برکت خود قرار دارد و در گام دوم خود با جهاد بزرگ ایجاد ایران اسلامی، خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی را هدف اصلی قرار داده است؛ بی تردید عاملان و محور تحقق این هدف در گام دوم انقلاب جوانان هستند.

وی افزود: جوانان زمانی می‌توانند جریان‌ساز و آینده‌ساز ایران قوی باشند، که از امید، خودباوری و تسلط به علوم و فناوری‌های جدید برخوردار باشند.

رییس مرکز جامع علمی_کاربردی استان کردستان، بیان کرد: تبیین دستاوردهای علمی، پژوهشی و صنعتی ایران، طی 4 دهه گذشته برای جوانان، نه تنها آنان را به تلاش، ایثار و مجاهدت‌های پدران خود در عرصه‌های مختلف از جمله جنگ تحمیلی و عرصه دانش و فناوری آگاه می‌سازد، بلکه احساس تعهد بیش‌تر، خودباوری و امید را در خود متجلی می‌سازند.

وی ادامه داد: امروز که دشمنان جمهوری اسلامی ایران با هدف قرار دادن ادراک و شناخت جوانان این مرز و بوم و با تولید و ارسال اطلاعات غلط به جنگ شناختی روی آورده‌اند، اردوی راهیان پیشرفت برای دانشجویان و دانش‌آموزان، بالاخص برای دانشجویان یکی از مهم‌ترین بسترهای تحقق این مهم است.

به گفته فکور، حضور دانشجویان در محل صنایع بزرگ و مادر کشور به ویژه صنایعی که به دست توانمند دانشمندان جوان ایرانی ساخته و مدیریت می‌گردند، ره‌آوردهای متعددی را برای آنان به دنبال دارد.

وی، بیان کرد: حضور در این اردوها روحیه اعتماد، غرور ملی، امید و خودباوری را ایجاد می‌کند و جوانان بایستی طلایه دار استمرار این روند باشند.

رییس مرکز علمی_کاربردی استان کردستان، خاطرنشان کرد: حضور در محل می‌تواند برای دانشجویان به عنوان کلاس‌های آموزشی تأثیرگذار باشد، همچنین حضور دانشجویان محل در صنایع بزرگ، مادر و مولد، انگیزه اشتغال‌زایی و کارآفرینی در آنان را تقویت می کند.

  انتهای پیام  

  • شنبه/ ۹ دی ۱۴۰۲ / ۰۸:۳۷
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402100905421
  • خبرنگار : 50130