پیام جلالی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: ۳۰ پایگاه امداد و نجات ثابت، موقت و پشتیبان در محورهای مواصلاتی استان، با هدف پاسخگویی سریع و بهینه به حوادث و سوانح احتمالی در فصل زمستان، جهت امدادرسانی و ارائه خدمات به هموطنان آماده باش هستند.
وی افزود: تعداد ۳۰ دستگاه آمبولانس، ۹ دستگاه خودروی نجات کمک دار، یک دستگاه آرگو، ۱۳ دستگاه وانت کمکدار، ۴ دستگاه موتور سیکلت و ۳ تیم آنست در سطح استان تکمیل کننده خدمت رسانی عوامل این جمعیت در طرح امداد و نجات زمستانه است و ۱۵۰ نفر _روز نیروی نجاتگر در قالب تیم های عملیاتی برای اجرای طرح زمستانه جمعیت هلال احمر در استان، مشارکت و همکاری دارند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان، بیان کرد: یک تیم امداد هوایی در آشیانه هلال احمر در سنندج مستقر است و همچنین تیم های عملیاتی هلال احمر، به صورت ۲۴ ساعته در پایگاهها و پست ها، آماده ارائه خدمات هستند.
دکتر جلالی با اشاره به آمادگی تمامی شعب و پایگاه ها، برای اسکان اضطراری مسافرین در راه مانده احتمالی در زمان بروز حوادث طبیعی و بین جاده ای عنوان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی جاده های استان علاوه بر امداد رسانی به خودروها و آسیب دیدگان، در قالب طرح زمستانه خدمات دیگری از جمله توزیع بسته غذایی، اسکان اضطراری نیز برای مسافران در نظر گرفته شده است و شماره ۱۱۲ نیز به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به هموطنان در سطح استان خواهد بود.
وی ادامه داد: هموطنان در هنگام وقوع حوادث طبیعی و بین جادهای در صورت نیاز به خدمات امدادی میتوانند با برقراری ارتباط تلفنی با شماره ۱۱۲ ندای امداد جمعیت هلال احمر کردستان به صورت شبانهروزی، به صورت رایگان از خدمات امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان بهره مند شوند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان، تاکید کرد: با توجه به کوهستانی بودن منطقه، لازم است رانندگان قبل از سفر با اطلاع کامل از وضعیت محورهای مواصلاتی و همراه داشتن تجهیزات متناسب با آن محورها سفر کنند و هموطنان در صورت تردد در جاده ها به ویژه محورهای کوهستانی و برفگیر اقدامات پیشگیرانه لازم را به عمل آورند.
گفتنی است؛ طرح امداد و نجات زمستانه سال ۱۴۰۲ به صورت رسمی با حضور مسئولان ارشد استان کردستان با اجرای مانور زمستانه همزمان با سراسر کشور از ۲۱ آذر با همکاری سایر دستگاه ها آغاز شده و تا ۲۰ اسفندماه ادامه دارد.
استان کردستان حدود هشت هزار کیلومتر راه دارد که از این میزان بیش از ۶ هزار کیلومتر راه روستایی و حدود یک هزار و ۹۰۰ کیلومتر آن هم راه بینشهری شامل ۳۲۵ کیلومتر بزرگراه، ۸۸۸ کیلومتر اصلی و ۷۰۰ کیلومتر نیز فرعی و عریض است.
انتهای پیام