امام جمعه بجنورد:

حماسه ۹ دی، روز پیوند قصه مردم با امام جامعه بود

امام جمعه بجنورد تاکید کرد: روز ۹ دی به عنوان یک یوم الله و روز پیوند خوردن قصه مردم با امام جامعه بود.

حجت الاسلام والمسلمین رضا نوری هشتم دی ماه در آیین سیاسی عبادی نماز جمعه این هفته بجنورد مرکز خراسان شمالی، اظهار کرد: ۹ دی، روز بصیرت و یکی از ایام الله های نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: بعضی خواص بی‌بصیرت در سال ۱۳۸۸ بر طبل مخالفت با مردم و رأی آن‌ها زدند و در برابر آراء مردم ایستادند و نخواستند حقیقت را بپذیرند.

وی با بیان اینکه این خواص بی‌بصیرت به نصیحت‌های دلسوزانه گوش نکردند و اردوکشی‌های خیابانی راه انداختند، تصریح کرد: این افراد در یکی از آمارهای وزارت کشور که در آن زمان اعلام شد ۳۲۴ هزار میلیارد تومان به زیربناهای شهرداری و مغازه‌های مردم خسارت زده بودند.

حجت الاسلام نوری بیان کرد: این افراد درصدد تخریب چهره ولی فقیه، بزرگان مذهبی، ملی، دینی و انقلابی برآمدند و به نیروهای نظامی و انتظامی نیز تهمت زدند و بستر را برای تحریم‌های بیشتر فراهم کرده و ارزش‌های دینی و ملی را نیز تخریب کردند و در ادامه در عاشورای حسینی به سید و سالار شهیدان نیز بی‌حرمتی کردند.

وی گفت: رهبر معظم انقلاب در آن زمان، مسائل را توضیح دادند، تفسیر کردند و با روسای ستادهای این افراد نیز صحبت شد اما هرچه رهبری در جلسات خصوصی و عمومی نصیحت کردند، سران فتنه کوتاه نیامدند و حماسه ۹ دی پیش آمد.

امام جمعه بجنورد ادامه داد: ۹ دی روزی بود که مردم و ملت دیدند که خواص بی‌بصیرت به سخنان مقام معظم رهبری گوش نمی‌کنند و همچنین همه نظام استکباری و رسانه‌های آن‌ها پشت سران فتنه ایستادند و بیانیه‌هایی که توسط این افراد صادر می‌شد زمانی که هنوز از دفترشان خارج نشده بود، رسانه‌های خارجی در بوق و کرنا کرده و آن را ضریب می‌دادند.

وی اظهار کرد: زمانی که مردم این شرایط را دیدند به حمایت از امام جامعه پرداختند و قصه مردم با امام جامعه پیوند خورد و در واقع پیوند امام و امت به ۹ دی و پاکسازی صحنه از لوث وجود همه کسانی که می‌خواستند بستر را برای ساقط کردن نظام فراهم کنند، تبدیل شد.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی همچنین به سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) اشاره کرد و گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) نعمتی است که خداوند به امت آخرالزمان داد و ایشان نمونه یک زن کامل در همه جنبه‌های مادری، همسری، فرزندی و شئون اجتماعی، عبادت، حمایت از امامت و... بود.

وی با تاکید بر اینکه حضرت زهرا (س) زندگی کوتاهی داشتند اما زندگی ایشان بسیار پر خیر و برکت و دارای جنبه‌های بالایی برای الگوگیری بود، ادامه داد: مقام حضرت فاطمه زهرا آنقدر بالاست که خداوند رضایت و غضب ایشان را معیار رضایت و غضب خودش قرار داد و اگر حق و حقیقت را می‌خواهیم باید به سمت و سوی انگشت اشاره حضرت فاطمه زهرا (س) نگاه کنیم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۸ دی ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402100805216
  • خبرنگار : 50444