مدیرکل سیاسی وزارت کشور:

نیاز به الگوهای جدید برای مشارکت سیاسی داریم/ انتخابات؛ فرصت تمرین همبستگی

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: حتما نیاز به الگوهای جدید برای مشارکت سیاسی داریم و باید آسیب‌ها را رفع کنیم و رقابت مبتنی بر برنامه‌ریزی و ایده‌های حکمرانی باشد.

عبدالله مرادی عصر امروز هفتم دی ماه در سومین نشست فصلی احزاب سیاسی استان کرمان با موضوع مشارکت در انتخابات با تاکید بر لزوم نگاه جدیدتر به انتخابات اظهار کرد: حداقل نگاه به انتخابات یعنی انتخاب مدیران و سیاست‌گذاران کشور توسط مردم و نقش چرخش نخبگانی دارد.

وی افزود: انتخابات فرصتی برای گفت و گوی سیاسی، همبستگی اجتماعی، ایجاد وفاق است و اینکه مشکلات ارتباطی جامعه را در گفت و شنودها رفع کنیم.

مرادی با اشاره به اینکه نگاه فعالان احزاب سیاسی استان کرمان نزدیک به هم و دلسوزانه بود، تصریح کرد: نباید انتخابات را صرفا فرصتی برای رقابت سیاسی ببینیم بلکه فرصتی برای تمرین همبستگی بیشتر و فرهنگ مشارکتی در کشور است که منجر به افزایش سرمایه اجتماعی بشود.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور با تاکید بر اینکه رویکرد سیاسی دولت مبتنی بر آرامش بخشی سیاسی است، گفت: دولت درگیر سوگیری جناحی در عرصه انتخابات نیست و علاقمندی و سیاست‌گذاری ارکان دولت بر این است همه گروه‌ها، جریانات و سلیقه‌ها فرصت لازم را برای رقابت انتخاباتی پیدا کنند و از اختلافات سیاسی و تجارب تلخ دولت‌های قبل پرهیز کنند که اختلاف بین قوا موجب گرفتاری مردم می‌شد.

وی با بیان اینکه دولت تلاش دارد بدون هیاهو بر خدمت صادقانه تمرکز کند، افزود: حداقل در ۱۰ سال گذشته با رکود مواجه بودیم و میانگین رشد اقتصادی صفر بوده و لازم است رشد اقتصادی در دوره طولانی مدت اتفاق افتد تا اثرات آن در سفره مردم روشن شود.

مرادی بیان کرد: دولت درگیر حل مشکلات در زیرساخت‌ها از جمله رفع کمبود برق و ... است و جهت گیری بر حل مسئله است و باید با نگاه راهبردی از مسائل کشور عبور کنیم.

وی تصریح کرد: در انتخابات امسال با چند مسئله مهم مواجه هستیم که به اعتقاد بنده فضای سیاسی کشور را برای کُنش باز کرده و تمرکز دولت بر مشارکت حداکثری است و امسال با قانون جدید انتخابات مواجه هستیم.

مدیرکل سیاسی وزارت کشور با اشاره به موضوع شفافیت مالی انتخابات گفت: با این قانون مبداء دریافت مالی و مقصد هزینه کرد از سوی کاندیداها روشن می‌شود و نامزد از هیچ شخصیت حقوقی به جز اجزاب نمی‌تواند پول دریافت کند و احزاب نیز بیش از ۲۰ درصد هزینه را به فرد نمی‌توانند بپردازند که این در جهت سلامت و شفافیت مالی است و حتما یک پیام مثبت برای فضای انتخاباتی خواهد بود.

وی اظهار کرد: انتخابات رقابت بین گفتمان‌هاست، رقابت بین چهره‌ها نیست یعنی بین اینکه یک حزب چقدر بتواند به تولید معنا و ایده حکمرانی بپردازد که البته ضعف ما اینجاست و تاکید داریم به سمت خلاءها برویم و خودانتقادی داشته باشیم.

مرادی تصریح کرد: حوزه سیاسی یک حوزه تخصصی حکمرانی است و یک حزب باید در موضوعات اساسی کشور از جمله سلامت، انرژی، صنعت، آموزش، سیاست خارجی و ... حرف مشخص و ایده حکمرانی داشته باشد که اکنون بعضا مردم این را احساس نمی‌کنند و فهرستی بیرون می‌آید که خود آنها روی مسائل اساسی هم نظر نیستند لذا باید با قاعده مشخص و قابل سنجش و بعدا، قابل مطالبه ورود کنند.

وی بیان کرد: حتما نیاز به الگوهای جدید برای مشارکت سیاسی داریم و باید آسیب‌ها را رفع کنیم و رقابت مبتنی بر برنامه‌ریزی و ایده‌های حکمرانی باشد و قاعده‌مندی را افزایش بدهیم.

مرادی خاطرنشان کرد: تلاش دولت این است فضای سیاسی را بدون سوگیری نسبت به احزاب کشور قاعده‌مند کنیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۷ دی ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402100704899
  • خبرنگار : 50187