محمدمهدی لطفی نیاسر، شهید مدافع حرم در ۸ دیماه ۱۳۶۱ در خانوادهای روحانی در شهر مقدس قم به دنیا آمد. پدرش آیتالله لطفی کاشانی از اساتید حوزه علمیه قم و مادرش از سلاله سادات و خواهر شهید و دو جانباز است.
شهید از همان کودکی با هوشی سرشار دورههای تحصیلی را طی کرد. دوره راهنمایی و دبیرستان را در مدارس تیزهوشان قم گذراند و با توجه به علاقه سرشار به فضای ایمانی دانشگاه امام حسین(ع)، در رشته برق این دانشگاه پذیرفته شد و در مقطع کارشناسی ارشد نیز در رشته مطالعات استراتژیک تحصیل کرد.
شهید مهدی لطفی نیاسر همزمان با دوران تحصیل، در ۸ بهمن ۸۳ ازدواج کرد و خطبه عقد ایشان توسط مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای خوانده شد.
از هیچ کاری برای شادکردن خانواده کوتاهی نمیکرد
از این شهید بزرگوار، سه فرزند به نامهای فاطمه، زهرا و محمد به یادگار مانده است که در زمان شهادت، به ترتیب ۹ سال، ۵ سال و شش ماه داشتهاند؛ شهید لطفی نیاسر در رفتار با همسرش بسیار دقت داشت و معتقد بود زمانی که هست باید جبران روزهایی که نیست را بکند، او از هیچ کاری برای شادکردن خانواده کوتاهی نمیکرد و هیچگاه صدای بلندی در خانه از او شنیده نشد.
رفتار شهید با پدر و مادر و نزدیکان نیز بسیار محترمانه بود و با فرزندان خود هم اوقات در کنار هم بودن را همواره به بازی میپرداخت و رابطه دوستانهای با آنها داشت؛ شهید لطفی نیاسر از دوره جوانی به حضور در هیئتهای مذهبی و پایگاههای بسیج عشق میورزید.
وی دلنوشتههای متعددی را در وصف شهادت و فراق شهیدان نگاشت و با ورود به دانشگاه با گروههای تفحص شهدای دفاع مقدس پیوند خورد و توانست با تلاش مضاعف دوشادوش دیگر یاران خود، به چشم انتظاری بسیاری از خانوادههای شهدا پایان دهد.
شهید مهدی لطفینیاسر همچنین دورههای مختلف روایتگری شهدا را با موفقیت گذراند و توانست با کسب درجه مربیگری روایتگری دورههای بسیاری را در مناطق جنگی برگزار کند؛ این شهید والامقام با توجه به قابلیتها و تواناییهای چشمگیر در زمان تحصیل مفتخر به عضویت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و با پیوستن به نهاد انقلابی نیروهای هوافضای سپاه، خدمات شایانی در زمینههای مختلف ارائه کرد.
همچنین با توجه به برخورداری از مهارتهای تیراندازی و کسب عناوین مختلف در مسابقات نیروهای نظامی ایران، به عضویت تیم ایران درآمد و به مسابقات ارتشهای جهان به میزبانی کشور هند اعزام شد.
اطاعت از ولی فقیه را در رأس امور میدانست
«انّ الحیاة عقیدة و جهاد» آغاز بسیاری از مباحث او همین جمله بود. ایشان اعتقاد و احترام ویژهای نسبت به امر ولایت فقیه داشت و اطاعت از ولی فقیه را همواره در راس امور میدانست و تاکید میکرد: «اطاعت از ولی امر مسلمین، گام نهادن در مسیر جلب رضایت حضرت ولیعصر(عج) است».
شهید توجه خاصی به افراد نیازمند به خصوص دستفروشانی که به سختی سعی در گذران زندگی خود داشتند میکردند و مصمم بودند از این افراد به خصوص خانمها خرید کنند. توصیه نهایی هم که به همسرشان داشتند نسبت به توجه و بازی و وقت گذاشتن با فرزندانشان بود.
در دوران حیاتشان بسیار در بین دوستان و آشنایان مورد علاقه بودند و بعد از شهادت نیز همچنان از ایشان به خوبی یاد میشود، همسر ایشان در خصوص آخرین روزها میگوید که «شهید درخصوص مهاجرت از تهران به قم موافق نبود و معتقد بود که همسرشان در کنار خانواده خود باشند و ایشان درصدد بود کاری که بعد از شهادتشان اتفاق میافتاد خودش هنگامی که زنده است، انجام دهد.»
ایشان پس از فرمایش حضرت آقا مبنی بر نابودی ۲۵ ساله اسرائیل، با انرژی بسیار مضاعفی تلاش میکرد و معتقد بود با توکل به خداوند و عنایت امام زمان(عج)، این ۲۵ سال را هم کاهش خواهیم داد و شما هم در این نابودی شریک هستید.
طبق اظهارات همسر شهید لطفینیاسر، «گرچه او روحیه شهادتطلبی داشت و ختم به شهادت، مهمترین آرزویش بود، اما دائماً اظهار میکرد که آرزو دارم سالها بمانم و خدمت کنم و نگذارم کاری زمین بماند.»؛ در نهایت همراه با شش تن از همرزمانش در پایگاه هوایی T۴ سوریه با حمله مستقیم هواپیماهای رژیم جنایتکار اسرائیل در ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ به شهادت رسید و «شهید راه نابودی اسرائیل» نام گرفت.
در روز شهادت، در ساعات بامدادی، پایگاه مورد اصابت موشک اسرائیل قرار میگیرد؛ بیدار بود اما به انتهای پایگاه میرود تا نیروهای خود را که در قسمت انتهایی پایگاه استراحت میکردند بیدار کند و از سوله خارج کند که تا حدود زیادی هم موفق بود اما در نهایت خودش به شهادت میرسد.
شهید در قسمتی از وصیتنامه خود این چنین مینویسد: اینجانب از خداوند متعال میخواهم که به سبب نیتها و خواستها و محبت بنده به اهل بیت (ع) و ولایت فقیه مدظله العالی، از کاستیها، قصورات و گناهان صغیر و عادات سخیفه ما بگذرد به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.
مقام معظم رهبری در دیدار خانواده شهید لطفی نیاسر فرمودند: «این جوان را من چندباری دیده بودم، جوانی پویا و سرزنده بودند و ارزش کار ایشان و شهدای مدافع حرم در این است که بر خلاف زمان جنگ تحمیلی که صداوسیما و همه جامعه درباره جنگ صحبت میکردند، الان فضای جنگی در کشور حاکم نیست و صدای توپها شنیده نمیشود ولی این شهید، خانواده و فرزندان کوچکش را رها کرد و جان خود را فدای هدف و دفاع از حرم کرد.»
انتهای پیام