اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی ۶ دی در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک آموزشی و پژوهشی سهجانبه دانشگاه محقق اردبیلی، شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و کالج ابنسینای گرجستان توجه به اقتصاد دانشبنیان را بسیار مهم دانست و افزود: در همین راستا دانشگاه محقق اردبیلی در لبیک به فرامین مقام معظم رهبری تلاش میکند.
وی با اشاره به تحصیل ۳ هزار دانشجوی کارشناسیارشد، یک هزار دانشجوی دکتری و بیش از یک هزار و ۴۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه محقق اردبیلی، ادامه داد: همه توان علمی خود را در جهت برطرف کردن نیازهای استان به کار گرفتهایم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به انجام تحقیقات نیازمحور و کاربردی تاکید کرد و گفت: بخشهای اجرایی و تولیدی باید نیازها و مشکلات خود را احصا کرده و به دانشگاه ارائه دهند تا ما نیز بتوانیم پایاننامه و رسالههای دانشجویی و پژوهشهای پژوهشگران را به این سمت سوق دهیم.
وی به تقویت ارتباطات علمی بینالمللی با کالج ابنسینای گرجستان تاکید و تصریح کرد: دانشگاه محقق اردبیلی دارای توان علمی بالایی است؛ بطوریکه در رتبهبندی اخیر ISC رتبه ۱۷ کشور را کسب کردهایم. همچنین در رتبهبندی شانگهای در رشته مهندسی مواد رتبه اول کشور و در رشتههای مهندسی انرژی و علوم کشاورزی جزو هفت دانشگاه برتر هستیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به حضور ۵ دانشمند یک درصد برتر، ۱۶ دانشمند ۲ درصد برتر، پراستنادترین پژوهشگران علوم انسانی و اساتید و پژوهشگران برگزیده کشوری در این دانشگاه، خاطرنشان کرد: از این ظرفیت در راستای رفع نیازهای استان استفاده خواهیم کرد.
وی بورس دانشجویان ترم آخر دارای رتبههای برتر توسط بخشهای تولیدی و صنعتی را بسیار مهم دانست و گفت: در همین راستا از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان انتظار میرود به این حوزه ورود جدی داشته باشد.
در خصوص انتقال تجربه و دانش فنی حرفی برای گفتن داریم
صمد بهزاد مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه در خصوص انتقال تجربه و دانش فنی حرفی برای گفتن داریم، گفت: امروز به این باور رسیدهایم که دانشگاه با مراکز تولیدی و صنعتی تعامل داشته باشد.
وی توانمندسازی نیروهای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان از طریق دانشگاه را بسیار مهم دانست و افزود: هر دو مجموعه در راستای احساس نیاز در کنار یکدیگر قرار دارند.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان اینکه این مجموعه دارای بیش از ۱۷ هزار هکتار زمین زراعی، ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار باغ و کارخانجات مختلف است، گفت: انتظار میرود در قالب این تفاهمنامه سهجانبه، امکان الگوبرداری از ظرفیتها و فعالیتهای کشت و صنعت و دامپروری مغان در کشورهای مختلف فراهم شود.
برگزاری تورهای آموزشی در کشت و صنعت و دامپروری مغان
حسن خانی رئیس مرکز شمالغرب کالج ابنسینای گرجستان با بیان اینکه این کالج در سال ۲۰۱۷ با مجوز وزارت ورزش و علوم گرجستان به منظور اعزام و پذیرش دانشجو، برگزاری همایشها و دورههای کوتاهمدت و ارائه دانشهای کاربردی و صلاحیتهای حرفهای تاسیس شد، گفت: این کالج با دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان پایلوت دانشگاههای شمالغرب همکاری داشته و در زمینه برگزاری همایش بینالمللی تغییرات اقلیمی از منظر علوم انسانی در حال برنامهریزی هستیم.
وی همچنین به برگزاری تورهای آموزشی در کشت و صنعت و دامپروری مغان تاکید کرد.
گفتنی است برگزاری همایشها، کنفرانسها، و سمینارهای آموزشی، کارگاهها و دورههای آموزشی مهارتمحور با دعوت از اساتید مورد تائید طرفین در زمینههای مختلف از قبیل دامپزشکی و کشاورزی و سایر رشتهها، برگزاری دورههای کوتاهمدت، سمینار و همایشهای مشترک بصورت مجازی و آنلاین از طریق سامانه LMS کالج ابن سینا، معرفی اعضای هیات علمی مرتبط با رشتههای مورد توافق در رابطه با محورهای آموزشی، اجرای طرحهای مشترک پژوهشی، حمایت از فناوریهای نو و دانشبنیان و ایجاد سازوکار تجاریسازی محصولات آن، همکاری در حوزههای بینالملل و ایجاد زمینه صدور خدمات دامپزشکی و کشاورزی و سایر رشتههای مورد توافق به سایر کشورها هدایت و حمایت از پایاننامههای تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسیارشد و دکتری تخصصی در راستای نیازهای تحقیقاتی و غیره از موضوعات این تفاهمنامه میباشد.
انتهای پیام