معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی هرمزگان:

سالانه ۲۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری هرمزگان انجام می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: سالانه ۲۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری هرمزگان انجام می‌شود.

طهماسب غلامپور، امروز (ششم دی‌ماه)، با اشاره به اینکه پیش از این واحدهای مرغداری صنعتی هرمزگان ۳۰۵ واحد بوده است، اظهار کرد: تقریباً متوسط ماهانه بین یک میلیون و ۸۰۰ تا ۲ میلیون قطعه و سالانه نزدیک به ۲۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان انجام می‌شود.

روزانه تا ۱۰۰ تن گوشت مرغ در هرمزگان توزیع می‌شود

وی، میزان تولید مرغ در سال حدود ۴۱ هزار تن عنوان کرد و افزود: روزانه بین ۸۵ تا ۱۰۰ تن گوشت مرغ از تولیدات هرمزگان در بازار توزیع می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: البته در صورت کمبود مرغ، شرکت پشتیبانی امور دام استان از محل ذخایر، آمادگی لازم برای عرضه گوشت مرغ در بازار را دارد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۶ دی ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402100603983
  • خبرنگار : 50635