دکتر حسین رضوان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ۱۴ دیماه سالگرد وفات شهادتگونه یکی از قهرمانان ملی ما در حوزه تحقیقات بیولوژیک است، اظهار کرد: با توجه به اینکه بخشی از رشته گرایش بنده به این موضوع مربوط است، درک بهتری نسبت به حوزه تحقیقاتی او در زمینه سلولهای بنیادی دارم و در حقیقت میتوان گفت زندهیاد کاظمیآشتیانی یکبار در این حوزه سدشکنی و به حوزه بهروزی ورود کرد و باعث تغییر و تحول در این حوزه دانش شد.
رضوان با بیان اینکه در واقع تحقیقات در زمینه سلولهای بنیادی هنوز هم نو است و هر روز که میگذرد در این حوزه دستاوردهای بسیار جدی و عمیقتری داریم، خاطرنشان کرد: اینکه این دانشمند توانست این حوزه را مطرح و بقیه دانشمندان کشور را به فعالیت ترغیب و در ادامه نسل بعدی را برای تحقیق در این حوزه تربیت کند، بسیار ارزشمند است بنابراین او جزو یکی از قهرمانان ملی ما محسوب میشود.
وی تصریح کرد: امثال زندهیاد کاظمیآشتیانی را باید بزرگ دانسته و قدر بدانیم و همواره از او یاد کنیم و بتوانیم به نسل آینده این پیام را انتقال دهیم که باید در مسیری حرکت کنیم که قهرمانانی چون کاظمیآشتیانی ترسیم کردهاند و در آینده بتوانیم افرادی همچون او با تعداد بیشتر و در مدارج علمی بالاتر در جامعه ملی داشته باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز مطرح کرد: خوب و بهجاست از همه پژوهشگران عزیزی که در کشورمان عمر، وقت و زندگی خود را گذاشتند تا کشور حرکت رو به جلو و با شتاب خیلی خوب در این سالها داشته باشد، از جمله زندهیاد کاظمیآشتیانی، قدردانی کنیم.
دکتر محمدمهدی مجذوبی گفت: زندهیاد کاظمیآشتیانی تمام زندگی خود را در زمینه پزشکی گذاشت و منشأ بسیاری از تحولات در حوزه سلامت شد، از جمله با تأسیس پژوهشگان رویان در سال ۱۳۷۰ در حوزه درمان ناباروری منشأ خیر شد و این موضوع و مسأله در کشور همچنان با قوت ادامه دارد.
انتهای پیام