به گزارش ایسنا، پروفسور اردشیر قوامزاده در «نوزدهمین همایش نکوداشت مقام استاد» که ظهر سهشنبه ۵ دی ماه در دانشگاه علومپزشکی تهران برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه استاد آنکولوژی من در این جمع حضور ندارد؛ استادم برادر یک کشیش بود که بسیار آرام به ما تدریس میکرد.
وی با بیان اینکه تعلیم و تعلم از بزرگترین روشهای آموزشی و پژوهشی است، گفت: من از دانشجویانم مطالب بسیار زیادی فراگرفتهام؛ شرایط به این نحوه نبوده است که فقط مطالبی را به آنها آموزش دهم.
مشاور عالی رییس پژوهشکده سرطان معتمد با بیان اینکه هنگامی که به کشور بازگشتم هیچ آنکولوزیستی در کشور حضور نداشت، گفت: حدود ۵۰۰ مدیکال آنکولوژی در بیمارستان شریعتی آموزش دیدهاند و در کشور در حال خدمترسانی هستند. ۲۰ مرکز پیوند مغز استخوان در کشور فعالیت میکنند.
وی درباره تاریخچه احداث مراکز پیوند مغز استخوان گفت: هنگامی که برای تاسیس مراکز پیوند مغز استخوان اقدام کردم؛ مسئولان دانشگاه تهران با احداث این مرکز مخالف بودند و معتقد بودند که این مرکز باید با بودجه دولتی احدث شود.
قوامزاده ادامه داد: ۲۰ مرکز پیوند مغز استخوان در کشور فعال است و برخی از مراکز استانی مانند مرکز کرمانشاه و تبریز بسیار فوقالعاده عمل میکنند.
وی گفت: ما در پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در زمینه سلولدرمانی فعالیت میکنیم و از سلول درمانی برای درمان در عرصههای مختلف بهره بردهایم.
قوامزاده در پایان گفت: من از سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران و دانشگاه علومپزشکی تهران برای برگزاری این مراسم قدردانی میکنم. من به تشویق آنچنانی نیاز ندارم؛ اما از شما میخواهم که از اساتید جوانتر قدردانی کنید.
انتهای پیام