به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، آیین بزرگداشت هفته پژوهش و رونمایی از سامانه سنجش قدرت هوایی کشورها با حضور امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیر زاده جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، امیر حسین ولیوند زمانی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش و جمعی از دانشجویان و اساتید در این دانشگاه برگزار شد.
جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این مراسم اظهار داشت: اهمیت علم و دانش در اسلام به حدی ست که در تفاسیر قرآن ۱۰۵ مرتبه عبارت علم و دانش تکرار شده و ۶۷۵ آیه هم به این موضوع پرداخته است؛ علاوه بر این اخیراً یونسکو آماری را اعلام کرده که بر اساس آن، دین اسلام برترین دین در توسعه و گسترش علم و دانش شناخته شده است.
وی با بیان اینکه قدرت در دانش است، گفت: امروزه شاهد هستیم کسانی که سیاستهای استکباری را به کار میبرند و خود را برتر از دیگران میدانند، متکی به قدرت علمی هستند که آن علم به قدرت نظامی تبدیل شده است؛ لذا به همه دانشجویان و دانش پژوهان و اساتید توصیه میکنم دانش خود را افزایش دهند تا قدرتمند شویم.
امیر سرتیپ نصیرزاده، پژوهش را نیازمند صبر و تحمل دانست و افزود: امروز در دنیا سرمایهگذاری در زمینه پژوهش خیلی بالاست؛ به نحوی که برخیکشورها اعتبارات بسیاری برای پژوهش اختصاص دادند و این نشان میدهد که باید این موضوع در کشور ما هم نهادینه شود؛ در این رابطه همه مسئولان هم باید اهتمام لازم را داشته باشند و هم صبر و تحملِ ما در مقابل مشکلاتی که سد راه پژوهش هستند، بالا باشد.
وی عنوان کرد: ما در ستاد کل نیروهای مسلح در راستای توسعه پژوهش، نقشه جامع علمی را تدوین و طی آن جهتگیریها و اهداف را مشخص کردیم؛ همچنین شورای عالی راهبردی علم و فناوری را هم به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل دادیم که پنج وزیر عضو آن هستند؛ این شورا ارتباطدهنده بین دانشگاههای نظامی و سایر دانشگاههاست.
امیر نصیرزاده گفت: بهزودی آییننامهای را ابلاغ خواهیم کرد که بر اساس آن پژوهش را اصل قرار دهیم؛ زیرا مقالهای که از پژوهش استخراج شود، کاملاً حمایت خواهد شد. باید فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی را درخصوص مسئلهمحور بودن به جای مقالهمحور بودن مد نظر قرار دهیم؛ هرچند هنوز میبینیم که در آموزش عالی، برخیها همچنان بر مقالهمحوری تأکید دارند.
جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان خاطرنشان کرد: درخصوص رژیم صهیونیستی و اینکه چرا جمهوری اسلامی ایران چالش ژئوپلیتیکی برای این رژیم ایجاد کرده است، باید گفت که ما به ژئو استراتژیکی این موضوع هم نظر داریم؛ این هم یکی از مباحثی است که ما را وادار کرده تا حوزهها و قلمرو خودمان را توسعه دهیم؛ مثلاً حضور فضایی داشته باشیم و عمق راهبردی خود را افزایش دهیم.
در این مراسم از سامانه سنجش قدرت نظامی کشورها رونمایی شد و تعدادی از پژوهشگران برتر این دانشگاه نیز مورد تجلیل قرار گرفتند.
انتهای پیام