محمود معلمی، امروز(دوشنبه، ۴ دی) در جلسه مشارکت حداکثری انتخابات شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی از دو کلمه شکل و محتوا تشکیل شده که شکل آن جمهوری و محتوای آن اسلامی است. امام خمینی (ره) انسان بسیار دقیق و دوراندیشی بودند؛ همان اوایل که امام گفتند مردم رأی بدهند که چه نظامی داشته باشیم خیلیها به امام ایراد گرفتند، اما امام(ره) گفتند باید مردم انتخاب کنند چه نظامی داشته باشیم و مردم نیز به جمهوری اسلامی رأی دادند.
وی افزود: از همان ابتدا امام خمینی(ره) میگفتند رأی و نظر مردم باید مد نظر باشد اکنون هم شاهد هستیم مردم در صحنه هستند و تا زمانی که نظام ما پشتوانه مردمی دارد شکستناپذیر است. عمده رزمندگان ما در جنگ ۸ ساله دفاع مقدس مردم بودند و بسیج مردمی شکل گرفت که اگر غیر از این بود در جنگ شکست میخوردیم.
وی ادامه داد: چون نظام جمهوری اسلامی پشتوانه مردمی قوی دارد هیچ فتنهای نتوانسته آن را شکست دهد، در فتنه سال ۸۸ مردم در روز ۹ دی میخ آخر را به تابوت فتنه زدند. مقام معظم رهبری هم عنوان می کنند باید همه مردم در انتخابات شرکت کنند و اصرار بر این موضوع است که مردم باید همه چیز را خودشان اداره کنند. در آمریکا همه مسائل دست دو حزب جمهوریخواه و دموکرات است و اقلیت مردم در انتخابات شرکت میکنند در اروپا هم همینطور است، اما در ایران بین نامزدهای ریاست جمهوری و مجلس از طیفها و تفکرات مختلف حضور دارند.
این پژوهشگر و کارشناس ارشد حوزه مسائل سیاسی گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخابات مهمی است و نمایندگانی که وارد این مجلس میشوند نقش مهمی دارند، لذا مهم است که مردم چه کسی را راهی مجلس کنند. تمام افرادی که تأیید صلاحیت میشوند خوب هستند، اما باید به خوبتر رأی داد. شرایط اقتصادی ما خاص است و کسی که وارد مجلس میشود باید در این زمینه اطلاعات داشته باشد. مجلس ششم را نگاه کنید، در مجلس علیه نظام تحصن میکردند پس باید دقت شود کسی که انتخاب میکنیم همراهیاش با نظام، انقلاب و شهدا چگونه است. نباید جناحی، قبیلهای و قومی رأی داد بلکه باید به اصلح رأی داد.
معلمی خاطرنشان کرد: همه وظیفه داریم برای هدایت مردم به حضور حداکثری گام برداریم، شرکت در انتخابات یک تکلیف و وظیفه دینی و ملی است. آیا عدم حضور در انتخابات مشکلات اقتصادی و... را حل میکند یا بیشتر میکند؟ دشمن درصد مشارکت مردم را نگاه میکند و اگر مردم با شور شرکت کنند از اجرای توطئههای خود ناامید میشود. باید به رصد هوشمندانه، حمایت حکیمانه و انتخاب هوشمندانه توجه کنیم تا بتوانیم وظایف خود را به خوبی انجام دهیم.
انتهای پیام