داریوش آزادبخت امروز سوم دیماه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: بازآفرینی شهری یک برنامه جامع شهری اقدام مشترک برای توانمندسازی مناطق کم برخوردار، کمتوان و آسیبپذیر و یا مناطقی که سیمای شهری نامناسبی دارند، است.
وی تصریح کرد: راه و شهرسازی در ۶ حوزه و بیش از ۱۰ پروژه در ستاد بازآفرینی شهری اقداماتی را انجام داده و یکی از حوزهها در بازآفرینی بافت فرسوده قیر است.
رئیس راه و شهرسازی بروجرد خاطرنشان کرد: در حوزه قیر در سال ۱۴۰۱ یک تفاهمنامه ۱۵۰ تنی و یک قرارداد ۴۵۰ تنی با شهرداری منعقد شد تا برای آسفالت در مناطق بافت فرسوده اقدام شود و اعتبارات ابلاغی قیر برای امسال نیز در اسفندماه، مبادله میشود که جمعبندی آن اعلام خواهد شد.
آزادبخت با بیان اینکه ۱۳ منطقه بافت بازآفرینی شهری در بروجرد وجود دارد که اقدامات لازم در این مناطق انجام میشود، افزود: مساحت بافت بازآفرینی شهری بروجرد ۲۷۱ هکتار است که برنامههای بازآفرینی شهری در این مناطق انجام میشود.
وی با بیان اینکه از جمله این مناطق میتوان به اسلامآباد، ابراهیمآباد، محمودآباد، دره غریب و محله خوشبین اشاره کرد، اضافه کرد: در محله دره غریب ساماندهی و بازآفرینی این منطقه پنج طرح از جمله سرای محله، آسفالت، اجرای فاضلاب و احداث و تکمیل سالن ورزشی انجام و برای مرمت و احیای سرای قدیمی قیصریه نیز قرارداد پنج میلیارد ریال منعقد شده است.
رئیس راه و شهرسازی بروجرد ادامه داد: ۸۰۰ واحد در قالب ۳۷۸ پروژه در مناطق هدف بازآفرینی شهری تعریف شده که برای ۲۰۰ پروژه پرونده تشکیل شده است.
آزادبخت اظهار کرد: بستههای تشویقی ساخت در بافتهای فرسوده در سه حوزه مالی، شهرسازی و اداری ارائه شده که به علت انطباق بافتهای تاریخی با بافت فرسوده نتوانستهایم از این بستههای تشویقی استفاده کنیم که نیازمند همکاری میراث فرهنگی برای تفکیک بافت تاریخی از فرسوده است.
انتهای پیام