احمدی در گفت و گو با ایسنا در خصوص آمار طلاق استان در مدت ۸ ماهه سال جاری که در پایگاه اطلاعات جمعیتی ثبت شده تعداد ۵۳۸۲ مورد طلاق در استان رخ داده است.
وی افزود: در ۹ ماهه سال جاری، تعداد ۳۸ هزار و ۳۲۲ واقعه ولادت در استان ثبت شده که از این تعداد ۲۰ هزار و ۱۱۴ نوزاد پسر و ۱۸ هزار و ۲۰۸ نوزاد دختر متولد شدند. مدیرکل ثبت احوال آذربایجان غربی همچنین از این تعداد ۲۳ هزار و ۳۳۵ مورد آدرس محل سکونت خود را شهر و ۱۴ هزار و ۹۸۷ مورد آدرس محل سکونت خود را روستا اعلام کردند.
وی نسبت جنسی ولادت در این مدت در استان عدد ۱۱۰ را نشان میدهد، یعنی به ازاء تولد هر ۱۰۰ نوزاد دختر، ۱۱۰ نوزاد پسر متولد شده است.
احمدی در خصوص آمار چندقلوزایی در استان گفت: در بازه زمانی ۹ ماهه تعداد ۷۱۳ مورد دوقلو، ۴۲ مورد سه قلو و ۲ مورد چهارقلو متولد شده اند.
وی در خصوص آمار فوت استان در طول ۹ ماهه سالجاری را ۱۲ هزار و ۳۴۰ مورد اعلام کرد که از این تعداد ۶۸۵۳ مورد مربوط به مردان و ۵۴۰۵ مورد مربوط به خانم ها بوده است. آمار مربوط به فوتی های استان اینگونه نشان می دهد که ۸۶۳۴ مورد از فوتی ها آدرس خود را شهر و تعداد ۳۶۲۴ روستا اعلام کردند.
احمدی همچنین در خصوص کارت ملی هوشمند نیز گفت: از میان جمعیت واجد شرایط استان (۲میلیون و ۷۶۴ هزار و ۷نفر) جهت دریافت کارت هوشمند ملی، بیش از ۹۸ درصد (۲میلیون و ۷۱۹هزار و ۱۴۹ نفر) اقدام به ثبت نام کارت هوشمند ملی نموده اند که تاکنون از این تعداد برای ۹۷ درصد (۲ میلیون و ۵۹۰هزار و ۱۹۶ نفر)، کارت هوشمند ملی صادر و تحویل ایشان شده است.
مدیرکل ثبت احوال استان اعلام کرد: با توجه به انباشت بیش از ۳۷ هزار قطعه کارت هوشمند ملی در ادارات ثبت احوال و دفاتر پیشخوان سطح استان از هم استانی ها درخواست می شود با استفاده از کد دستوری #۶۰۹۰*۴* و یا مراجعه به سایت ncr.ir و سامانه سهیم به آدرس sahim.sabteahval.ir از آخرین وضعیت کارت هوشمند ملی خود مطلع و در اسرع وقت نسبت به تحویل آن اقدام کنند.
احمدی در ادامه گفت: براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کشور و با توجه به قانون الزام ثبت آخرین تغییرات نشانی توسط افراد در سامانه ثبت احوال، هم استانی های محترم می بایست ظرف حداکثر ۲۰ روز از تاریخ جابجایی محل سکونت، آخرین نشانی خود را در سامانه ثبت احوال به آدرس های sahim.sabteahval.ir و ncr.ir ثبت کنند.
وی در ادامه گفت: دستگاه ها و شرکتهای دولتی حق دریافت آدرس به صورت خوداظهاری از افراد را نداشته و باید اطلاعات نشانی آدرس محل سکونت متقاضیان را از طریق پایگاه اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور که امکانات ارتباط برخط و آنلاین برایشان فراهم شده است دریافت کنند.
در ادامه احمدی با بیان اینکه ثبت احوال آذربایجان غربی همسو با سیاست های سازمان ثبت احوال کشور با تهیه تجهیزات مناسب و با پیگیری ها و اقدامات صورت گرفته در جهت تکمیل اطلاعات پایگاه خانواده که یکی از تکالیف مصرح در ۲۳ پروژه اولویت دار دولت الکترونیک است، اظهار کرد: اقدامات مناسبی را از طریق اجرایی نمودن پروژه سببی و نسبی انجام داده ایم که در آینده نزدیک به سرانجام خواهد رسید. همچنین سرویس پایگاه خانواده علاوه بر سامانه سهیم در اختیار دستگاه های اجرایی از جمله بانک مرکزی، درگاه یکپارچه خدمات دولت هوشمند (ثبت نام یارانه)، فراجا و ... قرار گرفته است که هم اینک افراد می توانند بخشی از شجره نامه خود را که شامل آخرین اطلاعات والدین، فرزندان و همسر خود میباشد در سامانه سهیم قسمت پایگاه اطلاعات خانواده مشاهده کنند.
مدیرکل ثبت احوال آذربایجان غربی به تعدادی از اقدامات ثبت احوال استان در طول دوره زمانی یکسال گذشته از جمله: راه اندازی تمام وقت و نیمه وقت ادارات ثبت احوال شهرستان های تازه تاسیس میرآباد، چهاربرج و باروق در راستای تاکیدات مقام عالی استان، عملیاتی نمودن صدور کارت موقت شناسایی برای فاقدین شناسنامه، راه اندازی و کاربردی شدن سامانه الکترونیکی سهیم با ارائه ۲۰ نوع خدمت غیرحضوری، کسب رتبه برتر در جشنواره ارزیابی عملکرد شهید رجایی، کسب رتبه دوم اسناد هویتی در بین ادارات کل ثبت احوال استان های کشور، ارائه میزخدمت جهت خدمات هویتی در مرز تمرچین در ایام پیاده روی اربعین حسینی و ... اشاره کرد.
انتهای پیام