به نقل از ویفروم، عرضه جهانی غذا بهطور فزایندهای با اختلالات ناشی از گرمای شدید و طوفان مواجه شده است همچنین یکی از عوامل اصلی تغییرات آب وهوایی محسوب میشود که مسئول یک سوم کل انتشار گازهای گلخانهای ناشی از فعالیتهای انسانی است. این تنش به همین دلیل است که نوآوری در کشاورزی بهطور فزایندهای در بحثهای بینالمللی آب و هوا افزایش مییابد.
در حال حاضر، کشاورزی غذای کافی برای ۸ میلیارد نفر از مردم جهان را فراهم میکند، اگرچه بسیاری از افراد دسترسی کافی به غذا ندارند اما برای تغذیه جمعیت ۱۰ میلیاردی جهان در سال ۲۰۵۰، زمینهای زراعی باید ۶۶۰ هزار تا ۱.۲ میلیون مایل مربع (۱۷۱ میلیون تا ۳۰۱ میلیون هکتار) نسبت به سال ۲۰۱۰ افزایش یابد. علاوه بر این، برخی از شیوههایی که بهطور گسترده برای تولید مواد غذایی کافی به آنها تکیه میشود، مانند استفاده از کودهای مصنوعی، نیز به تغییرات آب و هوایی کمک میکند.
حذف جنگلزدایی و این شیوهها بدون راهحلهای جایگزین عرضه غذا، درآمد کشاورزان را کاهش میدهد البته نوآوریهایی در حال ظهور هستند که میتوانند کمک به رفع این مشکل باشند.
با توجه به اینکه آب و هوای شدید باعث آسیبپذیری محصولات کشاورزی میشود و کشاورزان در تلاش برای سازگاری هستند، پیشبینی دقیق آب و هوا بسیار مهم است. کشاورزان باید بدانند چه در روزهای آینده و چه روزهای دورتر برای تصمیمگیری استراتژیک در مورد کاشت، آبیاری، کوددهی و برداشت چه انتظاراتی داشته باشند.
یکی دیگر از اولویتهای نوآوری شامل گسترش استفاده از کودهای میکروبی است. کود نیتروژن بهطور گستردهای برای افزایش عملکرد محصول استفاده میشود اما معمولاً از گاز طبیعی ساخته میشود و منبع اصلی انتشار گازهای گلخانهای است. کودهای میکروبی از باکتریها برای کمک به گیاهان و خاک برای جذب مواد مغذی مورد نیازشان استفاده میکنند و در نتیجه مقدار کود نیتروژن مورد نیاز را کاهش میدهند.
نتایج تحقیقات نشان دادهاند که کودهای میکروبی میتوانند بازده حبوبات را ۱۰ تا ۳۰ درصد در خاک سالم افزایش دهند و میلیاردها دلار سود داشته باشند. سایر کودهای میکروبی با ذرت کار میکنند و دانشمندان در حال کار بر روی پیشرفتهای بیشتری هستند. کودهای میکروبی میتوانند به کاهش نیاز به کودهای مصنوعی کمک کنند که منبع اصلی انتشار گازهای گلخانهای شمرده میشوند.
اولویت دیگر نوآوری، دام است که منبع تقریباً دو سوم گازهای گلخانهای کشاورزی است. با توجه به اینکه پیشبینی میشود تقاضا برای گوشت گاو تا سال ۲۰۵۰ به دلیل ثروتمندتر شدن کشورهای با درآمد کم و متوسط ۸۰ درصد افزایش یابد، کاهش این انتشار گازهای گلخانهای ضروری است. روشهایی برای کاهش انتشار متان از دام مانند تغییر رژیم غذایی آنها و استفاده از افزودنیهای مخصوص خوراک وجود دارد.
روشهای دیگر نیز شامل کمک به کشاورزان و جوامع برای اجرای بهتر برداشت آب باران و کاهش هزینه کشاورزی دیجیتال است که میتواند به کشاورزان کمک کند از آبیاری، کود و آفتکشها به بهترین شکل استفاده کنند. تشویق تولید پروتئینهای جایگزین برای کاهش تقاضا برای دام و ارائه بیمه و سایر حمایتهای اجتماعی برای کمک به کشاورزان در بهبود حوادث شدید آب و هوایی است.
انتهای پیام