محمدرضا قاسمی در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: بیش از ۳۱ هزار هکتار از اراضی این استان زیر کشت محصول استراتژیک گندم رفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در پاسخ به پرسش ایسنا درباره تغییر در سطوح اراضی زیر کشت گندم گفت: سطح اراضی زیر کشت در استان تغییر چندانی نداشته است، اما با بهبود در عملکرد در واحد سطح بهدنبال افزایش محصول برداشتی در این اراضی هستیم.
وی بیان کرد: انتظار میرود در این سال زراعی با توجه به افزایش بارندگیها، در اراضی دیم استان که عمدتا در دو منطقه میامی و کالپوش هستند، شاهد افزایش محصول باشیم.
قاسمی از افزایش بارندگیهای پاییزه در این مناطق بهعنوان یک نکته مثبت نام برد و افزود: خوشبختانه در این منطقه که عمده دیمزارهای استان نیز در آنجا واقع شده، تا کنون بین ۲۸۰ تا ۳۱۰ میلیمتر بارندگی پاییزی گزارش شده که بارندگی خوبی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه علاوه بر گندم در دیمزارهای استان کشت جو نیز انجام شده است، گفت: کلزا و دانههای روغنی دیگر نیز در این اراضی کشت شده است.
وی با بیان اینکه میزان تولید محصولات کشاورزی در استان سمنان در مقایسه با جمعیت استان رقم قابل توجهی است، افزود: ۱.۷ میلیون تن از تولیدات کشاورزی و دامی کشور در شهرستانهای مختلف این استان تولید میشود.
قاسمی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا درباره مشکل کمآبی در استان و ضرورت رعایت الگوی کشت در این استان، اظهار کرد: غلات و کشت پاییزه در استان با رعایت الگوی کشت تعریفشده در استان کشت شده است. فعلا در پاییز شاهد بارندگیهای بیشتری در مقایسه با سال آبی قبل بودیم و امید داریم در فصل زمستان نیز شاهد تداوم روند افزایشی بارشها در استان باشیم.
انتهای پیام