بهنام فدایی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه ۴۰ مدرسه تیران و کرون دارای قدمت بیش از ۳۰ سال است، اظهار کرد: نزدیک به ۱۰درصد از کل مدارس به دلیل فرسودگی و قدمت بالا نیازمند مقاومسازی و یا تخریب و احداث ساختمان جدید است.
وی افزود: پایش ایمنی مدارس دارای اولویت در قالب کمیته بررسی ایمنی ساختمانهای عمومی شهرستان تیران و کرون انجام شده تا تدابیر لازم برای آنها انجام شود.
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره آموزش و پرورش تیران و کرون با اشاره به اینکه تا قبل از سال ۱۳۹۸ نیمی از مدارس این شهرستان وضعیت خوبی نداشتند، تصریح کرد: با کمک خیران و شکلگیری نهضت مدرسهسازی احداث ۵۰ مدرسه در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: این اقدام نقش مهمی در تأمین محیط آموزشی و فرسودگی مدارس داشت که جریان احداث مدرسه همچنان ادامه دارد.
فدایی اضافه کرد: علاوه بر احداث مدرسه، توسعه محیطهای آموزشی انجام شده و نیاز کلاس و یا سالنهای نمازخانه آنها حل شده است.
وی مشارکت خانوادهها و خیران را در توسعه مدرسهسازی مهم خواند و گفت: افراد به سهم خود برای مدرسهسازی همکاری کردهاند و اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس نیز در تکمیل و بهرهبرداری نقش خود را ایفا کرده است.
معاون آموزش و پرورش تیران و کرون از خیران و مردم روستاها و شهرها خواست تا آموزش و پرورش را در رفع نیازهای آموزشی یاری کنند که ثمرات این همکاری در رشد علمی و پیشرفت نسل آینده مشهود خواهد بود.
به گفته وی بسیاری از دانش آموزان در همین مدارس به جایگاههای بلند علمی رسیدهاند و منشأ خدمت به جامعه شدهاند که اگر مدرسه در محل سکونت آنها نبود، شاید به این جایگاه نمیرسیدند و خیران در این خدمات و پاداش آن شریک هستند.
فدایی، همکاری دستگاههای اداری در صدور مجوز و تسهیل شرایط احداث ساختمانهای آموزشی را مهم خواند و گفت: نهضت مدرسه در تیران و کرون جریانی از همافزایی همه بخشها و مردم برای آینده جامعه است.
انتهای پیام