به گزارش ایسنا، فردین تقیزاده در آیین نکوداشت دانشآموختگان ممتاز شاهد و ایثارگر که صبح امروز، پنجشنبه ۳۰ آذر ماه برگزار شد، اظهار کرد: اولین آیین نگوداشت دانشجویان شاهد و ایثارگر در حال برگزاری است و این گروه از دانشجویان برای نخستین بار مورد تجلیل قرار میگیرند.
وی درباره رویکرد سازمان امور دانشجویان در خصوص دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: پس از اینکه هاشم داداشپور به عنوان رئیس سازمان دانشجویان منصوب شدند رویکرد خود را بر توانمندسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر تاکید کرده است. بر این اساس، توانمندسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر جزو برنامههای راهبردی سازمان امور دانشجویان به حساب میآید.
مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره برنامههای دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: «طرح ملی ضیافت ایثار» به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در سال جاری و سال گذشته برگزار شد.
وی ادامه داد: پس از وقفهای ۱۰ ساله، المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر را در سال گذشته برگزار کردیم. با توجه به تعداد المپیادهای دانشجویی در نظر داریم که المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر را هر دو سال یک بار برگزار کنیم.
تقیزاده درباره جشنواره قرآنی شهید آوینی توضیح داد: سال گذشته، این جشنواره به میزبانی دانشگاه هنر برگزار شد. این جشنواره در سال جاری نیز برگزار میشود و ما در نظر داریم که این جشنواره را تنها برای دانشجویان وزارت علوم بلکه برای دانشجویان دانشگاه آزاد و دانشگاههای علومپزشکی هم برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه جایزه «سردار سلیمانی» به میزبانی دانشگاه علامه برگزار شد، گفت: این جشنواره در سال جاری به میزبانی دانشگاه باهنر کرمان برگزار میشود. اگر دانشجویان شاهد و ایثارگر بتوانند مولفههای مورد نظر سازمان امور دانشجویان را کسب کنند شامل بورس تحصیلی میشوند.
تقیزاده درباره برنامه مهارتافزایی دانشجویان گفت: ما با همکاری بنیاد ملی نخبگان و مرکز مالکیت معنوی این برنامه را اجرا میکنیم. ما در حال انجام مقدمات برنامه مهارتافزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر هستیم.
وی درباره برنامه تجلیل از دانشجویان گفت: اگر دانشجویان جزو ۱۰ درصد ورودی خود باشند یا معدل بالای ۱۷ داشته باشند جزو افراد برتر شناخته میشوند. اسامی دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر به بنیاد شهید ارسال شده است که برای استخدامی از مزایایی بهرهمند شوند.
انتهای پیام