سیدجلیل میرعظیمی امروز، ۲۸ آذرماه در نشست هماهنگی و برنامهریزی مرحله استانی جشنوارههای سرود و هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در رشت، از اهمیت عمومیسازی هنرهای نمایشی و سرود برای حاضران سخن گفت و ارتقای ظرفیتهای سرود به عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی در جامعه را از اولویتهای این مجموعه در برگزاری جشنوارهها عنوان کرد.
وی به اهداف برگزاری جشنواره سرود کانون اشاره داشت و نهادینهسازی هنر انقلابی سرود به منظور ترویج فرهنگ انقلاب، کشف و پرورش استعدادهای نسل کودک و نوجوان و همچنین، مهارتافزایی، افزایش روحیه همگرایی و نشاطبخشی به مخاطبان را از جمله این اهداف برشمرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان به محورهای موضوعی دومین جشنواره ملی سرود آفرینش کانون با عنوان «نغمههای روشن فردا» پرداخت و دفاع مقدس، ایثار و شهادت، سرزمین من(ایران، وطن، پرچم)، مناسبتهای ملی و آیینی و همچنین، نام آوران(شخصیتهای تاریخی و انقلابی) را از محورهای موضوعی این رویداد هنری خواند.
میرعظیمی اشارهای به مخاطبان جشنواره سرود کانون داشت و علاقهمندان ۷ تا ۲۲ سال را از مخاطبان اعلام کرد و افزود: انتظارمیرود افزون بر اعضای مراکز فرهنگی و هنری کانون، گروههای سرود آزاد، دانشآموزی، کانونهای فرهنگی هنری مساجد، حوزه هنری و دیگر مجموعههای فعال در عرصه فرهنگ و هنر، نقش موثری در برگزاری هرچه بهتر این جشنواره داشته باشند.
وی به تشریح شرایط شرکت در این جشنواره پرداخت و با بیان اینکه پس از برگزاری مرحله استانی، یک گروه کانونی و یک گروه غیرکانونی به عنوان نماینده استان در مرحله پایانی حضور مییابند، عنوان کرد: علاقهمندان تا ۲۰ دی ماه ۱۴۰۲ فرصت دارند نسبت به بارگذاری آثار در سامانه kanoonfest.ir اقدام کنند.
مدیرکل کانون پرورش فکری گیلان همچنین به پیشینه غنی فرهنگی و هنری استان گیلان اشاره داشت و با خاطرنشان کردن ظرفیتهای گسترده دستگاهها و مجموعههای فعال در عرصه فرهنگ، اظهار کرد: برگزاری موفق جشنوارهها در گیلان و ارسال آثار فاخر بستری مناسب برای تعیین گیلان به عنوان محل دائمی دبیرخانه جشنوارههای سرود، امکانی برای نهادینهسازی این هنر و جریانسازیهای مثبت در جامعه است لذا همراهی حداکثری با این جریان هنری ضروری است.
انتهای پیام