هم‌زمان با هفته پژوهش و فناوری برگزار شد:

بیست‌وچهارمین دوره تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه مازندران

هم‌زمان با فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری، بیست‌وچهارمین دوره تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه مازندران در دانشکده هنر و معماری برگزار شد.

رسیدن به بهره‌وری از طریق پژوهش و تولید فناوری‌های نوین امکان‌پذیر است

دکتر علی‌نژاد امروز  در این مراسم ضمن اشاره به جایگاه و نقش پژوهش اثربخش گفت: پژوهش‌ها در صورت تبدیل شدن به فناوری و کاربردی شدن است که می‌توانند پیشران رشد تولید و در نتیجه کمک‌کننده به مهار تورم باشند.

رییس دانشگاه مازندران با تاکید بر این‌که رسیدن به بهره‌وری بیشتر از طریق پژوهش و تولید فناوری‌های نوین امکان‌پذیر است، اذعان داشت: حلقه‌های فراوانی در چرخه تولید ثروت از دانش وجود دارد که در کشور ما به طور کلی و در استان ما به طور خاص بخشی از این حلقه‌ها یا وجود ندارند و یا این‌که معیوب عمل می‌کنند که هفته پژوهش و فناوری در حقیقت زمان مناسبی برای ارزیابی این مساله است.

رییس دانشگاه معین استان اظهار کرد: الحمدلله دانشگاه مازندران وضعیت خوبی در تولید علم دنیا دارد که با برنامه‌ریزی دقیق، درست و مناسب می‌شود به جایگاه بالاتری ارتقا پیدا کند.

باید یک مدل کاربردی و کامل برای یک معماری درست علمی و فرهنگی در فضای دانشگاه ارایه شود

حجت‌الاسلام دکتر سیدباقر حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران نیز در این مراسم گفت: دانشگاه تمدن‌ساز باید حداقل دو ویژگی را داشته باشد، اولین ویژگی که به آن نیازمند می‌باشد اقتدار علمی و ویژگی دوم اقتدار فرهنگی است.

حجت‌الاسلام حسینی ضمن تاکید بر تلاش برای خارج شدن از قالب‌های مدیریت دانش و علم جهانی ایجاد شده توسط نظام سلطه، اظهار داشت: ما در دانشگاه‌ها کار بسیار بزرگ و مهمی را پیش رو داریم. باید ریل‌گذاری‌های جدید علمی و فرهنگی متناسب با اسناد بالادستی را دنبال کنیم.

نماینده ولی فقیه در دانشگاه جامع و معین استان با بیان این‌که اقتدار علمی بدون تحول علمی و نیز اقتدار فرهنگی بدون تحول فرهنگی ممکن نیست، تصریح کرد: ما هنوز نتوانستیم یک مدل کاربردی و کاملی برای یک معماری درست علمی و فرهنگی در فضای دانشگاه ارائه کنیم.

دکتر سید باقر حسینی خاطرنشان کرد: اگر ما می‌خواهیم یک دانشگاه پیش‌رو داشته باشیم راهی نداریم مگر اینکه علوم را، جهت‌دار به دانشجویان آموزش دهیم. تا وقتی جهت علم، سکولار به دانشجویان عرضه می‌شود، نباید انتظار داشت فرزندانی عالم و امیدوار تربیت شوند.

در ادامه این مراسم، دکتر جمال قاسمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن بیان دست‌آوردها و اقدامات حوزه پژوهش و فناوری، به بررسی جایگاه دانشگاه مازندران در حوزه‌های مختلف علمی در جهان پرداخت.

دکتر قاسمی با تاکید بر لزوم مشارکت همه ارکان دانشگاه به‌ویژه اعضای هیات علمی در ارتقای سطح علمی بین‌المللی دانشگاه، گزارشی از روند انتخاب پژوهشگران و فناوران برتر ارایه کرد.

یادآور می‌شود: در این مراسم از جمعی از نخبگان دانشگاهی در بخش‌های: دانشمندان یک‌ درصد برتر دنیا، دانشمندان دو درصد برتر جهان، پژوهشگران برتر گروه‌های چهارگانه، پژوهشگران برتر دانشکده‌ها، صاحبان کتب، مجلات، طرح‌های کاربردی برگزیده و دانشجوی پژوهشگر برتر تجلیل شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402092820013
  • خبرنگار :