به گزارش ایسنا، به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، عبدالمجید مرشدی، مدیرکل دفتر تامین مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری در حاشیه مراسم افتتاح اولین آزمایشگاه مالی کشور گفت: آزمایشگاه مالی را میتوان یکی از جدیدترین و کاربردیترین زیرساختهای صنعت مالی محسوب کرد که علاوه بر نقشی که در تعمیق آموزش دارد، کمک شایانی به کسب و کارهای مرتبط با حوزه مالی و نهادهای سیاستگذاری و نظارتی میکند. در واقع این موارد با استفاده از ظرفیت این آزمایشگاهها، به عنوان یک مرکز تخصصی، برای تحلیل دادههای مالی و تولید اطلاعات ارزشمند انجام میشود و به همین علت است که در اکثر دانشگاههای پیشرو در جهان راهاندازی شده است.
وی بیان کرد: در همین راستا معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با توجه به ضرورت و کارکرد این آزمایشگاهها، مذاکراتی را با دانشگاههایی که در زمینه مالی و رشتههای مرتبط دارای سابقه بودهاند، آغاز کرد که در نهایت مذاکره با دانشگاه علامه طباطبائی و تهران به نتیجه رسید و امروز خوشحالیم که شاهد افتتاح اولین آزمایشگاه مالی کشور در دانشگاه علامه طباطبائی هستیم.
مرشدی با اشاره به اختصاص منابع، تجهیز سختافزاری و نرمافزاری و آموزش کارکنان، ادامه داد: تاکنون اقدامات متعددی برای راهاندازی این آزمایشگاه هم از سمت معاونت علمی و هم از سمت دانشگاه صورت گرفته است. معاونت علمی مذاکراتی را با نهادهای سیاستگذاری و نظارتی از جمله بانک مرکزی، بیمه مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار جهت استفاده از اطلاعات و دادههای مورد نیاز آزمایشگاه انجام داده که در حال حاضر سازمان بورس دسترسی کاملی برای استفاده از اطلاعات فراهم کرده است. امیدواریم این همکاریها با نهادهای دیگر نیز هرچه سریعتر عملیاتی شود و بتواند باعث ارتقاء ظرفیت و دامنه کاربرد آزمایشگاه شود.
وی در پایان مطرح کرد: امیدوارم افتتاح این آزمایشگاه فصل جدیدی در تعاملات نهادهای نظارتی و سیاستگذاری در حوزههای مالی و دانشگاهها و مراکز علمی باشد و دفتر تامین مالی و سرمایهگذاری به عنوان اولین نهاد آمادگی دارد تا از این آزمایشگاه به عنوان بازوی مطالعاتی و مشورتی در برنامههای خود استفاده کند.
انتهای پیام