تلاش ناکام صهیونیست‌ها برای دستاوردسازی از اختلال در سیستم سوخت‌رسانی ایران

در حالی‌ که رژیم صهیونیستی نشان داده ابایی از ضربه‌زدن به مردم عادی چه در فلسطین و خارج از آن نداشته، رسانه‌های عبری مدعی شده‌اند یک گروه سایبری مرتبط با تل‌آویو، سیستم سوخت‌رسانی در ایران را هدف قرار داده‌ است.

به گزارش ایسنا، صبح روز دوشنبه بود که یک گروه هکری به نام «گنجشک درنده» که رسانه‌های عبری از جمله «تایمز اسرائیل» آن را مرتبط با رژیم صهیونیستی می‌دانند، مدعی حمله سایبری به سیستم هوشمند پمپ‌بنزین‌ها در ایران شد.

این گروه هکری مدعی شد «بیشتر جایگاه‌های سوخت در ایران» را غیرفعال کرده است؛ ادعاهایی که با واقعیت منطبق نیست.

«اسدالله قلی‌زاده» رئیس صنف جایگاه‌داران کشور به ایسنا گفت «از صبح امروز اختلال نرم‌افزاری در سامانه‌ هوشمند در برخی جایگاه‌های سوخت به‌وجود آمد که طبق اعلام، ۳۵ درصد جایگاه‌ها در کل کشور بدون مشکل در حال فعالیت هستند و جایگاه‌هایی که دچار اختلال شده‌اند نیز به تدریج به‌صورت دستی فعال می‌شوند».

«جلیل سالاری» معاون وزیر نفت نیز تاکید کرد: «در حال حاضر جایگاه‌ها به صورت آفلاین فعال هستند. تیم‌های تخصصی شکل گرفته و با توجه به تجربه‌ای که داشتیم در حال حل مشکل هستیم».

پس از آن، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: «اختلال فنی در بعضی از جایگاه‌های عرضه سوخت کشور ناشی از توطئه معاندان برای تحت‌الشعاع قرار دادن رفاه و آسایش مردم، تا اطلاع ثانوی عرضه فرآورده‌های نفتی در جایگاه‌های عرضه سوخت، به صورت آفلاین انجام خواهد شد. تا ساعاتی دیگر همه جایگاه‌ها به وضع عادی بازخواهد گشت و روند سوخت‌گیری عادی خواهد شد».

ساعتی بعد و پس از ناکامی در اختلال گسترده در سیستم سوخت‌رسانی ایران و بازگشت بخشی از جایگاه‌های سوخت به چرخه خدمت‌رسانی، این گروه مرتبط با رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای عجیب مدعی شد قصد نداشته «به صورت کامل» به جایگاه‌های سوخت آسیب برساند. در این بیانیه ادعا شده است: «این حمله سایبری به شیوه‌ای کنترل شده انجام شد تا آسیب احتمالی به خدمات اضطراری انجام نشود. با وجود اینکه توانایی مختل کردن کامل پمپ‌بنزین‌ها وجود داشت، تعدادی از جایگاه‌ها در سراسر کشور سالم مانده‌اند.

این در حالی است که پس از حملات سایبری پی‌درپی به مکان‌ها و تاسیسات حساس رژیم صهیونیستی حتی قبل از حوادث اخیر در غزه، به نظر می‌رسد صهیونیست‌ها و رسانه‌های آن در تلاشی ناکام، به‌دنبال دستاوردسازی از این اقدام گروه هکری وابسته به تل‌آویو هستند.

از زمان آغاز عملیات «طوفان الاقصی» نیز گروه‌های هکری گمنام وبگاه‌هایی که در جنایت علیه مردم فلسطین در غزه دست داشته‌اند، از جمله وزارت جنگ و ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده‌اند.

هفته گذشته بود که یک گروه هکری اردنی، وبگاه ارتش رژیم صهیونیستی و وبگاه شرکت پست این رژیم را هدف حمله سایبری قرار داد و این ۲ وبگاه را از دسترس خارج کرد.

هفته قبل از آن نیز منابع صهیونیستی از حمله سایبری به آرشیو کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و انتشار اطلاعات مربوط به آن خبر دادند.

حتی خبرهایی مبنی بر هک سامانه گنبدآهنین رژیم صهیونیستی نیز منتشر شده است؛ سامانه‌ای که بارها در شمال فلسطین اشغالی به ادعای تل‌آویو «به اشتباه» فعال شد و در تل‌آویو هم یک بار به‌جای رهگیری راکت مقاومت فلسطین، به یک خیابان برخورد کرد.

رژیم صهیونیستی بارها و مخصوصا در طول ۷۲ روز گذشته نشان داده ابایی از هدف قرار دادن مردم عادی در غزه و کرانه باختری و حتی در کشورهای دیگر نداشته و در سال ۱۴۰۰ نیز آن‌گونه که رسانه‌ها گزارش کردند، مدعی حمله سایبری به سامانه‌های سوخت‌رسانی در ایران شد.

امروز نیز و در حالی که سازمان پدافند غیرعامل ایران، حمله سایبری را تایید و رده نکرده و در بیانیه‌ای اعلام کرده «تمامی احتمال‌ها در خصوص دلایل اختلال در سامانه سوخت تحت بررسی است و ادعای دشمن را تایید نمی‌کنیم»، رژیم صهیونیستی سعی دارد بر ناکامی‌های خود در جنگ علیه مقاومت فلسطین با چنین اقداماتی سرپوش گذاشته و افکار عمومی را از شکست‌های میدانی و ارتکاب جنایابت جنگی علیه مردم غزه منحرف کند.

همچنین با توجه به شکست ارتش رژیم صهیونیستی در آزادکردن اسرای اسرائیلی در غزه و حتی کشتن آن‌ها، کابینه نتانیاهو با فشار فزاینده‌ای که از طرف افکار عمومی در سرزمین‌های اشغالی روبرو شده است، قصد دارد این پیام را به صهیونیست‌ها مخابره کند که در حال اقدام علیه «دشمنان اسرائیل» است در حالی که ناتوان‌تر از آن است که بتواند اقدامی علیه ایران یا جبهه مقاومت انجام دهد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1402092719000
  • خبرنگار :