قائم مقام وزیر ارتباطات خبر داد

همکاری با سه کشور همسایه در حوزه ارتباطات

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که اخیرا به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اختتامیه اجلاس جهانی ارتباطات رادیویی به امارات سفر کرده بود، دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران را در این اجلاس تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، امیر محمدزاده لاجوردی - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- انتهای هفته‌ی گذشته به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران و  وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اختتامیه اجلاس جهانی ارتباطات رادیویی (WRC-۲۳) به کشور امارات سفر کرد؛ کنفرانسی که در طول یک‌ ماه، مقرراتی در حوزه ارتباطات وضع کرد که تا چهار سال آینده برای کشورها لازم الاجراست.

وی با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی درباره جزئیات این سفر اظهار کرد: در این سفر همکارانم از سازمان تنظیم مقررات، سازمان فضایی، صدا و سیما، و سایر نهادها حضور داشتند تا در جلسات فشرده علاوه بر مقرره‌گذاری برای نیازهای آینده کشور، مانع وضع مقرره‌ای ناقض منافع جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه در حوزه اپراتورهای سیار، صدا و سیما، حوزه فضایی و نیروهای مسلح شویم.

لاجوردی گفت: در روزهای نخست و افتتاحیه، برادر عزیزم حسین میرزاپور به حق، به دفاع از مردم مظلوم فلسطین پرداخت و علاوه بر نقد کشتار وحشیانه رژیم صهیونیستی، در این اجلاسِ ارتباطاتی، ایجاد محدودیت دسترسی برای این مردم مظلوم را مورد نقد قرار دادند. در این اجلاس دکتر آراسته، ‌یکی از مذاکره‌کنندگان ما، بارها مورد تحسین بیش از ۱۵ کشور حاضر در اجلاس قرار گرفت و مایه افتخار جمهوری اسلامی ایران در این اجلاس شد و بسیاری از کشورها از  مشورت ایشان بهره‌ بردند.

به گفته رئیس سازمان تنظیم مقررات، سایر همکارانم بویژه آقایان درویشی، فرد و مکرمی با حضور یک‌ماهه در اجلاس، علاوه بر نقش محوری در جلسات و ریاست در برخی از آن‌ها (حتی با حضور کشورهای آمریکا و انگلیس و فرانسه) یکه‌تاز مباحث بودند و بعضا تا ساعت ۳ بامداد در اجلاس حضور داشتند و از منافع کشور مراقبت می‌کردند. همچنین در حاشیه این اجلاس، با آقای ممدف، معاون وزیر ارتباطات جمهوری آذربایجان دیدار داشتیم و درباره لزوم حل تداخل فرکانسی در مرزهای دو کشور، راه‌اندازی ابر مشترک، ایجاد کریدور ترانزیت جنوب به شمال و همچنین تبادل تجربه در حوزه توسعه ارتباطات ثابت صحبت کردیم.

وی همچنین گفت: سپس با معاون وزیر ارتباطات آفریقای جنوبی، آقای فیلمون، صحبت کردیم. موضوعات اصلی حول توسعه ارتباطات سیار در کشور، حضور MTN‌ در ایران و وجود مواضع مشترک در دو کشور بود و ایشان میزان توسعه در ایران را با وجود تحریم‌ها را یک شگفتی عنوان کرد. در ادامه با معاون وزیر ارتباطات ترکیه نیز تبادل نظر خوبی داشتیم. ایجاد کریدور ترانزیت شرق به غرب، ایجاد اتصال متقابل سکوهای داخلی دو کشور و همکاری در حوزه پست از موضوعات مهم این مذاکره بود.

لاجوردی با بیان اینکه در انتها و در روز پایانی اجلاس نیز سند نهایی یا Final Act امضا و تحویل شد؛ تصریح کرد: از زحمات حسین میرزاپور و مهدی روحانی‌نژاد (معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات) نیز سپاسگزارم. علاوه بر موارد فوق و مذاکره‌ای مهم با دبیرکل ITU و ITU-R، این اجلاس دو دستاورد بسیار مهم و برجسته‌ برای جمهوری اسلامی ایران داشت که اگر عمری باقی موند در وقت مناسب در خصوص آن‌ها خدمت مخاطبین عزیز عرض می‌کنم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ آذر ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1402092718809
  • خبرنگار : 71667