سمیه صائب نیا در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در حوزه مدیریت، رویکردهای خوبی در حوزه پژوهش وجود دارد؛ بنابراین برخی افراد و مراکز بهخصوص در حوزه پایاننامهها و رسالهها باید در روش خویش تغییر و تحول ایجاد کنند.
این پژوهشگر برتر استانی ادامه داد: آگاهی و انجام کارگاههای متعدد پژوهشی در دانشگاه و مراکز سبب شده است که کارهای پژوهشی قابلقبولی ارائه شود که جای بسی مباهات است.
وی ادامه داد: وقتی صحبت از اهمیت تحقیق و پژوهش میشود بی شک اولین چیزی که به ذهنم میرسد روش علمی انجام کارهاست و این یادآوری زندگی تیلور (پدر علم مدیریت) را در ذهن تجلی میکند که با علم، مطالعه و تحقیق و پژوهش به چه جایگاهی رسیدند.
صائب نیا ادامه داد: پژوهش اهمیت بسیار زیادی دارد بهطوریکه باید برای ادارهکردن یک مجموعه کوچکی مثل مراکز دانشگاهی یا یک مجموعه بزرگتری مثل جامعه نیازمند کارهای پژوهشی در زمینههای مختلف هستیم و بدون تحقیق و پژوهش نباید تصمیمگیری شود.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه باید در انجام تحقیق به درست تحقیقکردن اهمیت دهیم، تصریح کرد: صرفاً هر تحقیقی ارزش صرف زمان و بررسی را ندارد؛ بنابراین باید در تحقیقها به مسئله موردنظر توجه داشته باشیم که این تحقیق میتواند در جامعه مشکلی را حل کند یا اینکه میتواند علم و یافته جدیدی جهت توسعهمندی ارائه دهید.
به گفته صائب نیا، در وهله اول توجه به مسئله موردنظر برجستهتر میشود، تا اگر واجد ارزش و اهمیت کافی شناخته نشود برای آن انرژی، وقت و بودجه انسانی هدر نشود.
انتهای پیام