حجتالاسلام والمسلمین سیدابوالحسن حسنزاده در مراسم سوگواری فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) که امروز (شنبه، ۲۵ آذر ماه) در موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان و در کنار پیکر شهید گمنام برگزار شد، با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه (س) اظهار کرد: یکی از ویژگیهای مؤمن در این دنیا، گمنام بودن است. جایگاه مؤمن در زمین مجهول است، اما نزد ملائکه خدا، معروف و شناخته شده است.
او ادامه داد: هرقدر از مومن تجلیل شود، هنوز از جایگاه و موقعیت و حقی که دارد، خیلی فاصله داریم.
حسنزاده با بیان اینکه یکی از ویژگیهای حضرت فاطمه (س) گمنامی است، گفت: در منابع تاریخی، یک اختلاف ۱۰ ساله در تاریخ میلاد حضرت فاطمه (س) دیده میشود. به گفته برخی منابع، حضرت فاطمه (س) پنج سال قبل از رسالت و طبق نظر برخی مورخان پنج سال بعد از رسالت پیامبر اکرم (ص) متولد شدند. در هر حال، حضرت فاطمه (س) با سن کمشان، اثری بینظیر از خود باقی گذاشتند، اما در دوره خود گمنام بودند.
امام جمعه موقت اهواز با اشاره به فضایل حضرت فاطمه (س) ادامه داد: به فرموده امام خمینی (ره) برترین فضیلت حضرت زهرا (س) این است که بعد از رسول اکرم (ص) جبرئیل بر ایشان نازل میشد. خداوند در قرآن از ایشان به نام کوثر یاد میکند. شیعه و اهل سنت بر این باورند. خداوند رضایت و خشم خود را در رضایت و خشم حضرت زهرا (س) قرار داده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مؤمن با خدا معامله میکند، گفت: علاقه به تعریف و تمجید دیگران، نقص در ایمان و معرفت و اعتقاد است. اگر کمترین منیت و خودخواهی را در رفتار و کار و مسؤولیت خود دخالت دهیم، نمیتوانیم در برابر شهدا که جلوه ایمان و اعتقاد هستند، روسفید باشیم. ممکن است همه ما منیت داشته باشیم، اما نباید این منیتها را در کار خود دخالت دهیم.
این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: در این دوران، مسؤولیت سنگینی داریم. دشواری این دوران از دوره اوایل انقلاب و جنگ تحمیلی سختتر است. باید پاسخگوی مردم در مشکلات و مسائل معیشتی، مسائل فرهنگی، اجتماعی و ... باشیم.
حسنزاده با تاکید بر اینکه دانشجوی ما باید مطالبهگر باشد، اظهار کرد: همه ما مسؤولیت داریم. امیدوارم ایام فاطمیه، فرصتی برای ارتقای معرفت و افزایش پیروی ما از اهل بیت (ع) باشد. شأن نزول سوره دهر نشان میدهد که پیرو اهل بیت (ع) نمیتواند در برابر گرسنگی دیگران بیتفاوت باشد. این خلاف سیره اهل بیت (ع) است. هرقدر زیبا سخن بگوییم و خوب مجلس برگزار کنیم، اما برنامه ما این باشد که اول نیازهای خود را تأمین کنیم، بعد دیگران را مورد توجه قرار دهیم، بدانیم این سیره حضرت زهرا (س) نیست.
وی با اشاره به جنایتهای رژیم صهیونیستی در غزه، گفت: حداقل وظیفه ما، دعا برای مردم غزه است. این جنایتها به ندرت در تاریخ یافت میشود. دولتمردان فریاد دموکراسی و حقوق بشر سر میدهند، اما در غزه، چیز دیگری میبینیم. اگر حماس، کاری کرده است، چرا از زنها و بچهها انتقام میگیرید؟ اگر در جنگ همه چیز مباح است، چرا قوانین و مقررات گذاشتهاید؟ این همه کنوانسیون برای چیست؟ آنها پاسخی ندارند. وقتی پای منافع آنها در میان است، همهچیز را نادیده میگیرند.
انتهای پیام