به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زلفیگل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محسن دیندار، رئیس گروه تجاریسازی وزارت عتف و دکتر محمد عزیزی، سرپرست معاونت پژوهشی مؤسسه پژوهش و برنامهریزی آموزشعالی از دستاوردهای متخصصان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران بازدید کردند.
همچنین در این نمایشگاه، جلسه نواحی نوآوری شهر تهران با حضور نمایندگان نواحی نوآوری تهران، شریف، تربیت مدرس و امیرکبیر برگزار شد.
دکتر الهدادی، معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و دکتر محمدکاظمی، مدیر مرکز ترویج و توسعه کسب و کار پارک علم و فناوری، جلسه مشترکی با مدیر بخش تحقیق و توسعه دانشگاه علمی و کاربردی با موضوع چگونگی ایجاد مرکز رشد برگزار کردند و درباره نکات اساسی و تکمیلی پیرامون این موضوع بحث و تبادلنظر شد.
پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، با ۷ شرکت فناور و دانشبنیان و ۶ تیم فناور با عنوان طرحهای «بررسی امکانپذیری پایدارسازی سبوس برنج به روش پایدارسازی حرارتی با رطوبت و بررسی محصولات جانبی آن»، «ارزیابی رشد مهارتهای حرکتی بنیادی با استفاده از سنسور اینرسی پوشیدنی»، «ساخت نمونه اولیه سیستم چتبات مراکز خدمات مشتریان شرکتهای مخابرات»، «ساخت نمونه محصول اولیه ایجاد زیرساخت اطلاعات زنجیره ارزش محصولات کشاورزی (سامانه بهبود بهرهوری)»، «استفاده از توربین با هد خیلی پائین و توربین پیچ ارشمیدس بهصورت پراکنده» و «پلتفرم تشخیص بیماریهای عفونی بر پایه CRISPR» و تیمهای فناور مرکز نوآوری جغرافیا (G۴) و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در بیست وچهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار ۱۴۰۲ حضور یافتند.
به گزارش ایسنا، بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار همزمان با هفته ملی پژوهش و فناوری از ۲۰ تا ۲۲ آذرماه در محل مصلای تهران برگزار شد.
انتهای پیام