یک دانش آموز پژوهشگر:

دانش آموزان پژوهشگر سرشار از ایده و خلاقیت هستند

یک دانش آموز پژوهشگر گفت: اگر حمایت‌ها از پژوهشگران افزایش یابد، نوجوانان استان ایده‌های جذابی در حوزه فناوری و برنامه‌نویسی دارند.

فرنام جوادی، دانش آموز سال دوازدهم رشته ریاضی و فیزیک اهل ارومیه در گفت وگو با ایسنا افزود: با توجه به اینکه دانش آموزان پژوهشگر و نخبه زیادی در استان داریم، اگر حمایت‌ها از نظر مالی و بازار فروش از آن‌ها افزایش یابد، نوجوانان استان ایده‌های جذابی در حوزه فناوری و برنامه‌نویسی دارند که در سطح کشور و دنیا کم نظیر است.

وی با اشاره به اینکه طرحی که او برنامه‌نویسی کرده، قادر است ۴۶۵ نقطه فرضی را بر روی چهره فرد اسکن سه بعدی کند، گفت: با استفاده از این برنامه بدون نیاز به هزینه بالا و صرف زمان زیاد می‌توان اسکن چهره افراد را در مکان‌های عمومی و حتی تاریک مطلق بدست آورد.

وی ادامه  داد: این ایده در جهان کم نظیر است هر چند مشابه خارجی دارد اما آنها به صورت لحظه‌ای قابلیت تشخیص چهره را ندارند.

جوادی با اشاره به اینکه طراحی، برنامه نویسی و ساخت این طرح ۳ ماه زمان برده است، یادآور شد: هدف از طراحی این برنامه این بود که دوربین‌های قدیمی توانایی تشخیص موجود زنده و اشیا را در تاریکی مطلق نداشتند اما این دوربین به راحتی و بدون نیاز به دوربین نور سنج، چهره اشیا و موجود زنده از حیوان و انسان را تشخیص داده و اسکن می‌کند.

این پژوهشگر نوجوان یادآور شد: هدفش برای ادامه فعالیت‌های پژوهشی در آینده بعد از ورود به دانشگاه، تاسیس یک شرکت دانش بنیان و عملیاتی کردن طرح‌ها و ایده‌های فناورانه خود در دنیای برنامه‌نویسی است تا از این طریق برای پیشرفت کشور گامی بردارد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1402092517835
  • خبرنگار : 50134