تولید ۵۹ تن قارچ خوراکی در محمودآباد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از تولید ۵۹ تن قارچ خوراکی دکمه‌ای در ۱۳ واحد تولیدی این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد هادی‌زاده با بیان اینکه این شهرستان دارای ۱۳ سالن فعال پرورش قارچ دکمه‌ای است، گفت: امسال ۲۱ تن قارچ خوراکی دکمه ای در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه ارزش اقتصادی این مقدار قارچ تولیدی ۱۷ میلیارد ریال است، افزود: این مقدار تولید در مقایسه با سال قبل ۲۵ درصد افزایش داشت.
 
هادی‌زاده با اشاره به افزایش گرایش عموم جامعه به مصرف این محصول و تقاضای بازار، تصریح کرد: پرورش قارچ یکی از مشاغل سودآور برای کارآفرینی است که در زمان کمتری درآمد بیشتری بهره‌بردار کسب می کند.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر مساحت سالن های پرورش قارچ این شهرستان هزار و ۱۱۷ متر مربع با ۱۶ نفر بهره‌بردار است، گفت: بهترین زمان پرورش قارچ در خانه ماه‌های مهر تا آذر است ولی چنانچه امکانات تهویه هوا و متعادل کردن درجه حرارت محیط محل پرورش وجود داشته باشد می‌توان قارچ را در ماه‌های دیگر سال هم پرورش داد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402092517692
  • خبرنگار : 50617