به گزارش ایسنا، استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل با انتشار یک بیانیه به حمله ترورریستی اخیر به یک مقر انتظامی در شهرستان راسک در استان سیستان و بلوچستان که در آن ۱۱ نفر به شهادت رسیدند، واکنش نشان داد و آن را به شدت محکوم کرد.
بنا بر گزارش وبسایت سازمان ملل، وی گفت: سازمان ملل متحد حمله به مقر پلیس در استان سیستان و بلوچستان جمهوری اسلامی ایران را که گروه «جیش العدل» مسئولیت آن را بر عهده گرفته و بنا به گزارشها دستکم ۱۱ کشته بر جای گذاشته، به شدت محکوم میکند و بر ضرورت محاکمه عاملان این حمله تاکید دارد.
دوجاریک ادامه داد: سازمان ملل به خانوادههای داغدار و مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران عمیقاً تسلیت میگوید و برای مجروحان شفای عاجل آرزو میکند.
سخنگوی دبیرکل سازمان ملل روز جمعه در یک کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی درباره این حمله تروریستی گفت که آنها گزارشهای مربوط به حمله اخیر در ایران را دریافت کردهاند و بهزودی در رابطه با آن بیانیهای صادر خواهد شد.
بنا بر اعلام معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان، بامداد جمعه ۲۴ آذرماه تعدادی از تروریستها در یک اقدام ناجوانمردانه به مقر نظامی راسک حمله کردند که متاسفانه در این حمله ۱۱ نفر از کارکنان فراجا از افسران ارشد و سرباز به شهادت رسیدند. وی در ادامه بیان کرد که در این حمله ناجوانمردانه تعدادی از ماموران فراجا نیز مجروح شدند.
امیرسعید ایروانی، سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل هم روز جمعه در نامهای به شورای امنیت نوشت: با تأسف عمیق، توجه دبیرکل سازمان ملل متحد و اعضای شورای امنیت را به یک حمله غمانگیز دیگر که در ساعات اولیه امروز، ۱۵ دسامبر ۲۰۲۳ در ایران انجام شد، جلب میکنم؛ جنایت فجیعی که کلانتری راسک در استان سیستان و بلوچستان را هدف قرار داد، به شهادت دلخراش ۱۱ مامور پلیس ایران و مجروح شدن هشت نفر دیگر منجر شد. در پی این اقدام مذموم، گروهک تروریستی «جیش العدل» مسئولیت حمله به مقر فرماندهی پلیس در راسک را بر عهده گرفت.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران اینگونه اقدامات منفور و وحشیانه تروریستی را بهشدت محکوم و بر تعهد تزلزلناپذیر خود برای اطمینان از محاکمه و پاسخگویی مسئولین آن تاکید میکند. جمهوری اسلامی ایران فوراً از دبیرکل و شورای امنیت میخواهد که این حمله را صریح و با شدیدترین عبارات ممکن محکوم کنند. این درخواست با موضع ثابت و روشن دبیرکل و همچنین رویه ثابتشده شورای امنیت که به طور مداوم از طریق قطعنامهها تروریسم را به عنوان تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بینالمللی به رسمیت شناخته و مجدداً تأیید کرده، همسو است.
ایروانی در پایان گفت: جمهوری اسلامی ایران بر تعهد خود برای مبارزه با تروریسم در همه اشکال و مظاهر آن ثابت قدم است. همچنین موجب امتنان خواهد بود مکاتبه حاضر به عنوان سند شورای امنیت ثبت شود.
انتهای پیام