به گزارش ایسنا، در سال ۲۰۱۸، اورزولا فون در لاین، وزیر دفاع وقت آلمان قصد داشت تعداد سربازان آلمانی را تا سال ۲۰۲۵ به ۲۰۳۰۰۰ نفر برساند. به گزارش بیلد، بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فعلی آلمان این ضربالاجل را به ۲۰۳۱ موکول کرده که برخی کارشناسان آن را به اندازه کافی دقیق و هدفمند نمیدانند.
تعداد واقعی پرسنل نیروهای مسلح آلمان از حدود ۱۸۳۰۰۰ نفر در تابستان به ۱۸۱۳۸۳ نفر تا پایان اکتبر کاهش یافته و هزاران جای خالی پر نشده است. تنها ۰.۴ درصد از کل جمعیت آلمان در ارتش هستند.
نشریه بیلد این سوال را مطرح کرده که در صورت بروز درگیری فرضی با یک قدرت خارجی - که احتمالا اشاره به روسیه داشت - چه کسی از آلمان دفاع خواهد کرد. یک کارشناس با اشاره به عدم آمادگی جنگی این کشور اتحادیه اروپا به این روزنامه میگوید که یک موشک مافوق صوت روسیه میتواند ظرف چهار دقیقه به برلین برسد.
این گزارش و دیگر ادعاها در شرایطی مطرح میشود که مسکو تاکید میکند «هیچ قصدی برای حمله به اعضای ناتو ندارد» و ادعاهای مقامات ارشد غربی را رد کرده است.
به گفته این روزنامه، سختافزارهای نظامی آلمان هم در وضعیت بدی قرار دارند. تعداد تانکها به ۲۰۰ تانک اصلی جنگی کاهش یافته و تنها نیمی از آنها عملیاتی هستند و صنعت نظامی آلمان صرفا میتواند هر ماه سه خودروی نظامی جدید به بازار عرضه کند.
براساس گزارش بیلد، سایر تجهیزات نظامی، از هواپیما گرفته تا سلاحهای کوچک، رادیو و کلاهخود، تا حد زیادی از رده خارج شدهاند و پیشبینی نمیشود که برخی از سختافزارها تا چند سال دیگر جایگزین شوند. همچنین زیرساختهای دفاع غیرنظامی، از جمله بیمارستانها و پناهگاهها، از زمان جنگ سرد به این طرف، درست مانند تعداد نیروهای مسلح، کاهش یافته است.
پیشتر کارستن بروئر، بازرس کل نیروهای مسلح آلمان در رابطه با وضعیت نیروهای مسلح کشورش گفته بود که شاید آلمان نتواند وظایفش را طبق تعهدات ناتو و حتی وظیفه دفاع از خود را به درستی انجام دهد. در دوره رهبری اولاف شولتس بر آلمان، برلین به مهمترین تامینکننده تسلیحاتی اوکراین تبدیل شده که با اعتراضات داخلی فراوانی همراه شده است.
انتهای پیام