به گزارش ایسنا؛ طرحهای مورد حمایت در این فراخوان در حوزههای تکثیر و تولید انبوه و تجاری جلبک، تکثیر و پرورش ماهیان دریایی و سایر آبزیان، تولید واکسن و پروبیوتیک آبزیان اقتصادی، مولدسازی و اصلاح نژاد میگو و قزل آلا، فناوریهای زیستی و مهندسی آبزیان، حمایت از طرحهای پژوهشی و تولید پایلوت محصولات زیست فناوری و دریا در جزیره ابوموسی است.
موجودات دریایی سرمنشا تولید محصولات غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی میشوند. موجودات دریایی که با کمک فناوریهای زیستی و با حمایت ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار است به رفاه بیشتر مردم کمک کنند.
ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از همه محققان، اساتید، دانشگاهها، موسسات آموزشی و پژوهشی و شرکتهای دانشبنیان دعوت کرده است که طرحهای فناورانه خود برای تولید محصولات زیستفناورانه دریایی را ارسال کنند. این ستاد از طرحهای برگزیده و منتج به نتیجه حمایت مادی میکند.
این طرحها قرار است نیازهای کشور در حوزههای مختلف دارویی، بهداشتی، آرایشی، غذایی، تهیه غذای دام و طیور و سوختهای زیستی را تامین کند. طرحهای ارسالی باید مبتنی بر فناوریهای زیستی باشد و منجر به تولید یک محصول مشخص شود.
پیش از این ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرده بود که از شکلگیری شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها و ایجاد بستر لازم برای ایجاد یک شبکه ارتباطی بین شرکتهای دانشبنیان مرتبط با حوزه زیستفناوری دریا حمایت میکند. این فراخوان در ادامه توسعه این حوزه استراتژیک منتشر شده است.
انتهای پیام