در گفت‌وگو با رئیس هیئت هندبال مطرح شد؛

۹۰ درصد رشته‌های ورزشی فارس سالن تخصصی ندارند!

متولی هندبال فارس وضعیت استعدادیابی و رشد هندبال و به طور کلی ورزش استان را در عرصه پرورش نیروی انسانی مطلوب توصیف می‌کند، اما به همان میزان از شرایط زیرساختی و امکاناتی در استان فارس گلایه‌مند است.

هندبال استان فارس با برخورداری از ۱۰ تیم بزرگسال در لیگ‌های کشوری از این حیث در بین تمامی استان‌های کشور و البته در بین رشته‌های ورزشی استان فارس، سرآمد است.

رئیس هیئت هندبال استان فارس، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در خصوص وضعیت فعلی هندبال فارس اظهار کرد: علاوه بر حضور ۱۰ تیم از فارس در لیگ‌های برتر، یک و دو کشور در هر دو بخش آقایان و بانوان، تیم استعدادهای برتر استان فارس نیز در بخش پسران به مقام اول کشور رسید و در بخش دختران هم رتبه دوم را به دست آورد. این یعنی ما از رده‌های پایه غافل نیستیم و این اتفاق مبارکی برای هندبال استان ما محسوب می‌شود.

رضا غلامشاهی افزود: در حال حاضر مسابقات استانی در رده نونهالان، نوجوانان و خردسالان برگزار می‌شود. برای دومین بار است که مسابقات خردسالان را به صورت لیگ برگزار می‌کنیم که این هم یک اتفاق بی‌نظیر در کشور است. ما برای این مسابقات، استان را به سه منطقه تقسیم کردیم و متولدین ۱۱ دی ۱۳۸۸ به بعد، در این رقابت‌ها حضور دارند؛ مسابقات دور رفت برگزار شده و بازی‌های برگشت نیز در حال انجام است.

وی به برگزاری جشنواره بزرگ هورا هندبال در بهمن‌ماه اشاره کرد و گفت: نتیجه چند سال برگزاری این جشنواره در استان فارس، همین است که توانسته‌ایم مقام‌های اول کشور را به خود اختصاص دهیم. هورا هندبال، جشنواره‌ای ویژه استان فارس است که از زمان علی‌رضا پاکدل، ریاست قبلی هیئت آغاز شد و با هم آن را ادامه دادیم و هر سال گسترده‌تر از سال قبل، آن را برگزار می‌کنیم.

متولی هندبال فارس در ادامه به معضلات اساسی این رشته ورزشی اشاره کرد و افزود: نداشتن یک مکان تخصصی برای رشته‌ای که ۱۰ تیم در مسابقات کشوری دارد، تأسف‌بار است. ما یک سالن ۲۲ بهمن را در اختیار داشتیم که با وجود مشکلات اساسی و فرسودگی که داشت، همان را هم در بحث مزایده اماکن ورزشی از ما گرفتند؛ متأسفانه ۹۰ درصد رشته‌های استان فارس، سالن تخصصی ندارند.

غلامشاهی اضافه کرد: ما برای برگزاری مسابقات استعدادهای برترمان در به در دنبال سالن هستیم؛ نداشتن خوابگاه و سالن استاندارد، بزرگترین معضل ورزش استان است. در هر استانی، اداره کل ورزش و جوانان یک خوابگاه مخصوص اسکان ورزشکاران در مرکز استان دارد، اما ما تنها یک خوابگاه ۲۲ بهمن داشتیم که طی یک قرارداد تا سالیان طولانی از ما گرفته شد.

وی با بیان اینکه مراوده خوب با آموزش‌وپرورش باعث شده تا کار هیئت‌هایی مثل هندبال لنگ نماند، گفت: آموزش‌وپرورش به ما خوابگاه می‌دهد و اگر این تعامل را نداشتیم، معلوم نبود باید چه کار می‌کردیم. در رابطه با استعدادیابی و برگزاری جشنواره‌هایی مثل هورا هندبال هم اگر آموزش‌وپرورش همکاری نکند، به مشکل برمی‌خوریم. مسابقات دانش‌آموزی هم در رشته هندبال برگزار می‌شود؛ هرچند کیفیت گذشته را ندارد؛ در گذشته مسابقات آموزشگاهی خیلی حرفه‌ای‌تر و باشکوه‌تر برگزار می‌شد.

به گزارش ایسنا، تیم شهید شاملی کازرون در لیگ برتر آقایان، نفت و گاز زاگرس جنوبی و شهید چمران لارستان در لیگ برتر بانوان، شهرک برف‌فروشان شیراز، شهید چمران لارستان و شهرزاد لارستان نیز در لیگ دسته اول آقایان، شش تیم فارس در سطح اول هندبال کشور محسوب می‌شوند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۳ آذر ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402092316847
  • خبرنگار : 50441