به گزارش ایسنا، دکتر علی اسدی در بیستوچهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار با بیان اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در سال جاری با محوریت ناحیه نوآوری تهران در این نمایشگاه شرکت کرده است، گفت: پس از انعقاد تفاهمنامه چهارجانبه در راستای راهاندازی ناحیه نوآوری تهران؛ اقدامات و فعالیتهای لازم در جهت ایجاد زیرساختها و سازوکارهای اجرایی این موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی در ادامه از انجام مطالعات تطبیقی در حوزه نواحی نوآوری صحبت کرد و افزود: تاکنون توانستهایم پیشنویسی از اساسنامه و آییننامههای این حیطه تهیه کنیم و با برنامهریزی و برگزاری جلسات متعدد با مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین شورای فرهنگی در تلاشیم تا اساسنامه و آییننامههای نواحی نوآوری را در مراجع مربوطه به تصویب برسانیم.
دکتر اسدی با تاکید بر اهمیت اقدامات اجرایی، خاطرنشان کرد: پس از تصویب اساسنامه و آییننامههای نواحی نوآوری، فعالیتها جنبه عملیاتی پیدا کرده و میتوان سازوکارهای لازم را برای ارائه خدمات و تسهیلات به فناوران و دانشبنیانهای مستقر در نواحی نوآوری تعریف و اجرایی کرد.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به تخصیص فضای ویژهای برای ناحیه نوآوری تهران در غرفه پارک علم و فناوری اشاره و اظهار کرد: طی دو روز گذشته، این فضای اختصاصی مورد استقبال و توجه بسیاری از رؤسای پارکهای علم و فناوری و مسؤولین کشور قرار گرفته است و با برگزاری جلسات با ایشان، ایده، مزایا و اثرات نواحی نوآوری در توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری کشور برایشان شرح داده شد.
دکتر اسدی با اشاره به بازدید خود از نمایشگاه و دستاوردهای فناوران و دانشبنیانهای کشور، گفت: تنوع و کیفیت محصولات و خدمات فناورانه ارائه شده بسیار بالا بوده و در مقایسه با سال گذشته، این رشد و بهبود قابل مشاهده است.
بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار همزمان با هفته ملی پژوهش و فناوری از ۲۰ آذرماه در محل مصلای تهران آغاز به کار کرده و تا امروز، ۲۲ آذر ماه ادامه دارد.
انتهای پیام