مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل:

مهارت آموزی و تربیت نیروی کار حرفه‌ای و ماهر موجب ایجاد اشتغال پایدار در کشور می شود

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل گفت: مهارت آموزی و تربیت نیروی کار حرفه‌ای و ماهر موجب ایجاد اشتغال پایدار در کشور می شود.

به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل، رحیم یونسی با تأکید بر آموزش‌های مهارت محور و دوره‌های منجر به اشتغال، اظهار کرد: نیروی کار ماهر یکی از نیازهای حوزه صنعت است و با توجه به این موضوع که در استان اردبیل ارتقاء فعالیت‌های مراکز و واحدهای صنعتی لازم و ضروری است، نیاز به تربیت نیروی کار ماهر بیش از سایر نقاط به چشم می‌خورد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اردبیل ادامه داد: تلاش ما این است که در موضوع صنعت از بضاعت خود صنایع برای آموزش نیروی ماهر استفاده کنیم و در این زمینه ۱۹ گروه هدف داریم.
وی با بیان این موضوع که کارجویان فاقد مهارت و شاغلین نیازمند به ارتقا مهارت دو بخش عمده جامعه هدف سازمان فنی و حرفه‌ای را تشکیل می‌دهند، عنوان کرد: افراد در زمینه‌های یاد شده، تحت آموزش‌های یک ماهه تا یک ساله دوره‌ های مهارتی قرار می‌گیرند و پس از گذراندن دوره ‌های آموزشی با شرکت در آزمون های کتبی و عملی، گواهینامه‌های بین المللی دریافت کرده و می‌توانند وارد بازار اشتغال شوند.
یونسی تصریح کرد: بانوان نیز در اولویت های آموزشی ما قرار دارند و اغلب آنها بدون اخذ تسهیلات کم بهره و یا با دریافت تسهیلات کم بهره به صورت خود اشتغالی و خویش فرمایی مشغول به کار می شوند.
این مسئول ادامه داد: افرادی که در حرف مختلف مشغول فعالیت هستند در راستای آموزش مهارت فنی و حرفه ای و از طریق ارتقاء مهارت می توانند به اشتغال پایدار برسند.
وی با تأکید بر این موضوع که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای هدیه نظام به عموم جامعه است، گفت: افراد از سن ۱۵ سالگی همراه بزرگسالان می‌توانند از آموزش‌های ما بهره ببرند.
یونسی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مطرح کرد: سربازان وظیفه، خانواده‌های آسیب دیده، و معتادین، زنان سرپرست خانوار، دانشجویان رشته‌های فنی از جمله جامعه هدف ما هستند و تلاش ما این است که دانشجویان پنجه‌های فنی و کار آمد جامعه باشند.
وی در ادامه عنوان کرد: آموزش معتادین در کمپ‌ های ترک اعتیاد، آموزش به کودکان کار، آموزش به زندانیان از جمله فعالیت‌هایی است که ما در جهت توانمند سازی نیروی کار و اصلاح اجتماع و نیز کاهش آسیب های اجتماعی، افزایش ضریب امنیت جامعه انجام می دهیم.
این مسئول استانی گفت: آموزش به ساکنان محلات کم برخوردار از نگاه ما بسیار حائز اهمیت است لذا با کمک بسیج بهزیستی و کمیته امداد برای توانمندسازی افراد ساکن در این محل‌ها نیز برنامه ریزی های لازم انجام شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان اردبیل یادآور شد: استان اردبیل طی ۹ ماه گذشته در بخش دولتی بالغ بر ۲ میلیون و ۸۷۵ هزار نفر ساعت عملکرد کارآموزی داشته است با این حال تلاش ما این است که به جای افزایش ارقام، کیفیت آموزش‌ها را بالا ببریم و تجهیزات لازم و جدید را به مجموعه خود بیفزاییم.
وی در ادامه بیان کرد: در استان اردبیل ۱۶۳ کارگاه دولتی و ۲۴۹ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای به صورت فعال فعالیت می‌کنند که با مربیان و مشاوران متخصص آماده خدمت رسانی به آحاد جامعه هستند.
یونسی افزود: حضور مؤثر جوانان مهارت آموز استان در مسابقات جهانی مهارت یکی از موضوعات مهم در حوزه آموزش های مهارتی بوده و خوشحالیم که دارندگان مدال طلا در رشته های پردازش ابری در حوزه ( فناوری اطلاعات) و دارندگان مدال برنز در رشته های کابینت سازی چوبی، اتصالات چوبی، جواهر سازی و لوله کشی از استان اردبیل بوده و مقرر است در اردوهای آماده سازی جهانی مهارت ۲۰۲۴ لیون فرانسه شرکت نمایند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402092115382
  • خبرنگار :