به گزارش ایسنا، محمدرضا ابنالدین حمیدی در «اولین رویداد تخصصی فناوریهای نوین با ایجاد ارزش افزوده از ضایعات کشاورزی در صنایع تبدیلی و امنیت غذایی» که امروز، سهشنبه ۲۱ آذر ماه در دانشگاه تربیتمدرس برگزار شد، اظهار کرد: کشور ایران با تمدنی ۷هزار ساله از موفقترین کشورها در زمینه تاریخ تمدنی به حساب میآید.
وی با بیان اینکه حوزه کشاورزی با مشکلات متعددی روبرو است، گفت: پایین رفتن سطح آبهای زیرزمینی، فقر خاک، مشکلات زیستمحیطی از مشکلاتی است که در حوزه کشاورزی وجود دارد.
قائممقام سازمان بسیج اساتید درباره راهکارهای موفقیت در حوزه کشاورزی گفت: اگر بخواهیم در تمدن ایرانیاسلامی در حوزه کشاورزی موفق شویم باید به دو حوزه «استفاده از تکنولوژی و فناوری» و «مباحث نرمافزاری» توجه کنیم. ما باید در حوزه بکارگیری فناوری به نیروی انسانی و فرهنگ روستایی توجه کنیم.
حمیدی با بیان اینکه مشکل مناطق محروم الزاما با ورود تکنولوژی حل نمیشود، گفت: در گذشته، کشاورزان نسبت به بکارگرفتن تراکتور یا موتور آب چاههای کشاورزی مقاومت میکردند. ایستادگی در برابر تکنولوژی در مناطق کمتر توسعهیافته و سنتی نسبت به مناطق شهری بیشتر است.
ابنالدین حمیدی گفت: مجلس سورای اسلامی، طرح پیوست فرهنگی و اجتماعی توسعهای را تصویب کرده است. بر اساس این مصوبه، هر طرح به یک پیوست اجتماعی نیاز دارد. بر این اساس، مادامی که بخواهیم یک طرح توسعهای در زمینه کشاورزی اجرا کنیم باید به پیوست اجتماعی و فرهنگی آن منطقه توجه کنیم.
وی با بیان اینکه ارزش علوم انسانی در سالهای اخیر نسبت به سایر علوم مشخص شده است، گفت: انسانی درباره چرایی و علل پدیدههای مختلف است. هنگامی که نسبت به چرایی یک پدیده آگاه نباشیم آن پدیده یا عمل انجام نمیشود.
قائم مقام سازمان بسیج اساتید گفت: این سازمان آمادگی دارد تا از تمام کسانی که قلب آنها برای ایران میتپد حمایت کند.
انتهای پیام