قانونگذار آمریکایی: اوکراین باید در ازای واگذاری اراضی با پوتین توافق کند

«جی‌دی ونس» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی از ایالت اوهایو با اشاره به قدرت و ظرفیت‌های نظامی ارتش روسیه گفت که اوکراین باید برای خاتمه دادن به این جنگ از ادعای ارضی دست بکشد و با ولادیمیر پوتین به توافق برسد.

به گزارش ایسنا، این سناتور جمهوری‌خواه به خبرنگاران گفت: اگر به اندازه و مقیاس نیروهای مسلح روسیه نگاه کنید و اگر بسنجید که چه چیزهایی برای تصاحب کل اوکراین نیاز است، آن وقت متوجه می‌شوید که اوکراینی‌ها ظرفیتی برای چنین اقدامی ندارند.

طبق گزارش ان‌بی‌سی نیوز، او تاکید کرد: باید مذاکراتی برگزار شود و اوکراین باید حاضر شود تا دست‌کم از برخی سرزمین‌هایش بگذرد تا به این جنگ خاتمه دهد. این جنگ به روشی تمام می‌شود که تقریبا هر جنگ دیگری به آن روش خاتمه یافته است.

ونس پیشتر به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفت: این مسئله به نفع آمریکا نیست که اوکراین برخی سرزمین‌ها را به روسیه ببازد.

این سناتور به همراه دیگر جمهوری‌خواهان با بسته‌ کمکی پیشنهاد شده توسط جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا مخالف هستند. جمهوری‌خواهان معتقدند که این هزینه و بودجه می‌تواند برای اقدامات دیگری درخصوص سیاست‌های مرزی ایالات متحده خرج شوند.

در فوریه سال ۲۰۲۴ جنگ اوکراین دو ساله خواهد شد. این کشور در ژوئن سال جاری میلادی ضدحمله‌ای را آغاز کرد که به اذعان مقامات اوکراینی و غربی نتوانسته دستاورد قابل توجهی را کسب کند. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین که کشورش متحمل خسارات جانی و مالی سنگینی شده‌ است، همچنان قصد دارد به این جنگ ادامه دهد.

اما این درحالیست که تلویزیون دولتی روسیه به نقل از سرگئی ناریشکین، رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد: به دلیل عدم تحقق اهداف غربی درخصوص شکست روسیه در میدان نبرد، فساد دولت زلنسکی و ضعف و عدم توانایی این رئیس‌جمهور پیرامون مدیریت این جنگ به نفع آمریکا، قدرت‌های غربی تصمیم گرفته‌اند تا جایگزینی برای او (زلنسکی) پیدا کنند.

همچنین نتایج نظرسنجی جدیدی نشان می‌دهد، نزدیک به نیمی از مردم ایالات متحده فکر می‌کنند که کشورشان برای کمک به اوکراین «بیش از حد» هزینه می‌کند.

این احساسات که عمدتا از سمت جمهوری‌خواهان آمریکایی دیده می‌شود، به توضیح تشدید مخالفت قانونگذاران محافظه‌کار حزب جمهوری‌خواه در کنگره کمک می‌کند که تلاش‌های جو بایدن برای تصویب کمک‌های جدید به اوکراین را رد کرده و استدلال می‌کنند که این پول بهتر است برای اولویت‌های داخلی هزینه شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402092115250
  • خبرنگار : 71660