به گزارش ایسنا، حمیدرضا خان محمدی در جشنواره پژوهش و فناوری و آیین تجلیل از نامآوران، پژوهشگران و فناوران نمونه دانشگاه علم و صنعت که امروز (دوشنبه ۲۰ آذرماه) برگزار شد، با اشاره به اهمیت حل مسئله از طریق دانش برای دستگاههای اجرایی گفت: در سازمان نوسازی، توسعه وتجهیز مدارس ۱۰۰ هزار ساختمان در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است که باید به کیفیت آنها توجه داشت.
وی با اشاره به اهمیت معماری مدارس گفت: معماری مدرسه، معلم سوم دانشآموزان است. و در حال حاضر باید روی کیفیت این ساختمانها تمرکز کنیم.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به اینکه ۶۵ هزار کلاس درس نیازمند مقاوم سازی در کشور داریم، گفت: مقاومسازی تخصص ویژهای است و ۷ سال است که سرعت سازمان نوسازی مدارس در مقاومسازی کاهش یافته است.
وی افزود: مرز علم در این موضوع جلو رفته و امیدواریم حکمی که در برنامه هفته توسعه برای این موضوع در نظر گرفته شده است، ما را به جهشی برساند تا برای کلاسهای موردنیاز به مقاومسازی از فناوریهای نوین و دانشگاه کمک بگیریم.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به استفاده از انرژیهای نو برای تامین برق و آب و گاز مدارس اشاره کرد و گفت: ما در بودجههای سنواتی به دنبال رایگان کردن اب، برق و گاز مدارس هستیم ولی ظرفیتی نیز برای استفاده از انرژیهای نوین وجود دارد.
خان محمدی خاطر نشان کرد: اگر در ۲۰ درصد از پشتبامهای مدارس ما نیروگاه خورشیدی قرار گیرد معادل سد کارون ۳ میتوانیم برق تولید کنیم، ولی در تولید سلولهای خورشیدی وابسته به دلار و واردات هستیم. با عقد قرارداد بین سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و دانشگاه علم و صنعت که برای اولینبار انجام میشود، میتوان در این زمینه اقداماتی انجام داد.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تاکید کرد: اگر ایران قوی و دانشگاه قوی میخواهیم، باید دانشآموزان قوی وارد دانشگاه شوند. توجه به آموزش و پرورش مقدمه پیشرفت دانشگاهها است.
انتهای پیام