الهه کلانتری با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی برای مدارس استان، اظهار کرد: از آنجایی که آموزش به کودکان و نوجوانان به منظور گسترش و ارتقاء فرهنگ زیست محیطی از اهمیت بالایی برخوردار است، این اداره فعالیتهای آموزشی خود را برای آشنایی بیشتر دانش آموزان با تالابها و همچنین راهکارهای کمک به حفظ آنها برگزار میکند.
وی پرندگان را یکی از مهمترین شاخصهای حیات وحش در دنیا برشمرد و افزود: تعداد ۵۳۳ گونه پرنده در ایران وجود دارد که از این میان ۶۰ درصد از پرندگان کشور در گیلان مشاهده میشوند و تالابهای امیر کلایه، پارک ملی بوجاق و تالاب بینالمللی انزلی به ویژه پناهگاه حیات وحش سلکه، پناهگاه حیات وحش سرخانگل و منطقه حفاظت شده سیاهکشیم بیشترین میزان تعداد پرندگان را به خود اختصاص میدهند.
رئیس اداره آموزش و مشارکتهای مردمی حفاظت محیط زیست گیلان گفت: آموزش یکی از بنمایههای حفاظت از محیط زیست است و در حال حاضر مرکز آموزش بازدیدکنندگان و پرنده نگری سلکه صومعهسرا به محلی برای فراگیری آموزشهای تجربه محور زیست محیطی با اقبال دانش آموزان و علاقمندان به طبیعت زیبای تالاب انزلی و حیات وحش آن روبهرو شده است.
وی گفت: در این کلاس آموزشی که برای دانش آموزان پایه ششم برگزار شد درباره تنوع زیستی تالاب انزلی و اهمیت آن در زنجیره غذایی، مخاطرات تالاب انزلی، پدیده مهاجرت پرندگان، نقش تالابها در اقلیم منطقه و بهبود وضعیت آب و هوایی و ضرورت حفظ تالابها مطالبی ارائه شد.
براساس گزارش روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان در این بازدید علمی، پرنده نگری، شناخت گیاهان حاشیه تالاب با استفاده دوربینهای چشمی، تلسکوب و میکروسکوبهای دانش آموزی از جمله فعالیت های آموزشی این رویداد آموزشی بود.
انتهای پیام