دکتر پیمان نامدار در گفتوگو با ایسنا، گفت: هلالاحمر در ٣١ استان کشور، ۲۰۵ واحد توانبخشی فعال دارد.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر با اشاره به تخصصی شدن ارائه خدمات توانبخشی به معلولان افزود: نگاه ما در حوزه توانبخشی حرکت به سمت توانبخشی تخصصی است؛ بنابراین راهاندازی کلینیکهای تخصصی طی دو سال گذشته در دستور کار این معاونت قرار گرفت.
وی با تاکید بر اینکه هماکنون کشور نیازمند مراکز توانبخشی بزرگ و پیچیده است، بیان داشت: با اقدامات صورت گرفته هم اکنون ۷۹ مرکز جامع و ۲۰۵ واحد توانبخشی در سطح کشور مشغول خدمت رسانی به بیماران و مدکاران هستند تا بیمار از تخت بیمارستانی به تخت توانبخشی منتقل و سپس به جامعه بازگردد.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر در ادامه اظهار داشت: نظر رئیس جمعیت هلال احمر نیز بر آن است که باید در حوزه توانبخشی انبساط قابل قبولی را از نظر کیفیت خدمات، کمیت خدمات، حرکت به سمت فنآوریهای جدید و همچنین افزایش مراکز در سطح کشور ایجاد کنیم و به همین منظور تاسیس مراکز جامع توانبخشی شامل ارتوپدی فنی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، بینایی سنجی در دستور کار قرار گرفت.
وی در خاتمه با اشاره به ارائه خدمات تخصصی در مرکز جامع توانبخشی جمعیت هلال احمر در پایتخت خاظر نشان کرد: در این مرکز کلینیکهای چند تخصصی توانبخشی شامل کلینیک قطع عضو، انحراف ستون فقرات و سکته مغزی و پلی کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی فعال و به بیماران ارائه خدمت میکنند.
انتهای پیام