آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به شایع‌ترین تقلبات غذایی در کشور و نحوه مقابله با آن‌ها، بر لزوم پرهیز از مواد غذایی فله و فاقد برچسب و در عین حال استفاده از مواد غذایی دارای سیب سلامت که توسط سازمان‌های غذا و دارو، دامپزشکی و یا حفظ نباتات نظارت می‌شوند، تاکید کرد.

  • یکشنبه/ ۱۹ آذر ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: خبری
  • کد خبر: 1402091913280
  • خبرنگار : 71422