نامدار ملکپوردر گفتو گو با ایسنا، با اشاره به حمایتهای جهاد کشاورزی از پرورشدهندگان ماهیان سردابی در استان، اظهار کرد: جهاد کشاورزی با صدور پروانه احداث، بازدید کارشناسی و ارائه تسهیلات تاکنون تمام اهتمام خود را به کار گرفته تا بتواند مشکلات شیلاتداران استان را مرتفع کند اما با مشکل توزیع تسهیلات به واسطه تاخیر روبروست.
وی نقدینگی، کمبود تسهیلات و قیمت نهادهها را از جمله مشکلات پرورش دهندگان ماهیان سردابی در استان دانست و افزود: جهاد کشاورزی مشکلاتی در خصوص پرورش دهندگان ماهی در قفس دریاچه سد کارون ۴ با شرکت آب منطقهای دارد، این مشکلات به قرارداد شرکت کنندگان در مزایده و قیمت آب بهای متعارف ارتباط دارد که در حال مرتفع کردن این مشکل هستیم.
ملکپور با اشاره به وجود ۵۰۰ مزرعه پرورش ماهی در استان، تصریح کرد: ۳۷۰ هزار تن خوراک آبزیان در این استان تولید میشود، البته تولید واقعی این محصول از ظرفیت اسمی واحدها بیشتر است.
وی در ادامه گفت: این مزارع برای ۷۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است و نزدیک به ۱۱ واحد بستهبندی شیلات در استان در حال فعالیت است که توسعه فرآوری ماهیان سردابی را در دستور کار داریم.
مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: سالانه حدود ۲۵ هزار تن ماهی سردابی در این استان تولید میشود که برای اولین بار در استان صادرات ماهی قزلآلا به خارج از کشور از جمله کشورهای عربی، عراق، آذربایجان و ترکیه به ۸۰۰۰ تن رسیده است.
انتهای پیام