علیاصغر غفاریآثار شنبه ۱۸ آذر در دیدار سرزده خود از اداره دامپزشکی شهرستان رزن، اظهار کرد: یکی از فعالان موفق حوزه صنعت مرغداری شهرستان با ۲۲ واحد زنجیرهای مرغداری خود در دو شهرستان رزن و درگزین تولید ۵۰ درصد گوشت مرغ استان همدان را بر عهده دارد.
وی بیان کرد: این سرمایهگذار و فعال موفق حوزه صنعت مرغداری در حال حاضر طی طرح توسعه پروژه بزرگ صنعت مرغداری خود بر آن است تا برای تکمیل زنجیره تولید خود کارخانه دام و طیور و کشتارگاه صنعتی طیور را نیز در این مجموعه با آورده و تسهیلات خود راهاندازی کند.
غفاریآثار افزود: این سرمایهگذار پروژه ساخت و احداث کارخانه تولید کنسانتره و مکمل غذایی دام و طیور خود را در سال ۱۴۰۰ در شهرستان رزن آغاز کرده است که این طرح در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بوده و فاز اول آن براساس قول مساعد این فعال موفق حوزه صنعت مرغداری در دهه فجر قابل افتتاح و بهرهبرداری خواهد بود.
وی با اشاره به پروژه کارخانه تولید کنسانتره و مکمل غذایی دام و طیور(خوراک دام) در حال احداث در این شهرستان توسط این سرمایه گذار گفت: این پروژه با ۸۰ میلیارد تومان اعتبار از محل سهم آورده این سرمایهگذار بخش خصوصی با زیربنای ۳۵۰۰ مترمربع در زمینی به مساحت ۴۵۰۰ مترمربع با ظرفیت تولید سالانه ۷۰ هزار تن در حال احداث است.
فرماندار با اشاره به اینکه بهرهبرداری از این طرح برای ۸۰ نفر شامل ۴۰ نفر مستقیم و ۴۰ نفر غیرمستقیم اشتغال به همراه خواهد داشت، یادآور شد: سرمایهگذار این طرح تاکنون برای این پروژه افزون بر ۵۰ میلیارد تومان هزینه کرده است.
غفاریآثار بیان کرد: بهرهبرداری از این پروژه علاوه بر رفع نیازهای ۲۲ مرغداری زنجیرهای این سرمایهگذار مابقی تولیدات آن نیز سطح استان همدان و نیز سایر استانها را هم پاسخگو خواهد بود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رزن هم از وجود ۸۳ واحد مرغداری گوشتی در دو شهرستان رزن و درگزین خبر داد و گفت: از این تعداد، ۴۳ واحد به شهرستان رزن و ۴۰ واحد مرغداری به شهرستان درگزین اختصاص دارد.
دکتر رضا صمدیپور با بیان اینکه از این تعداد مرغداریهای موجود شهرستان نمیتوان گفت همه این واحدها فعال است، افزود: دوره جوجهریزی مرغداریها دو ماهه بوده و پس از پایان هر دوره برای جوجهریزی جدید واحدهای مرغداری نیاز به تخلیه مرغهای تولید شده و نیز ضدعفونی و شستشوی واحد مرغداری دارند که به تبع آن در زمان تخلیه و شستشو و ضدعفونی برای جوجهریزی جدید فاصله افتاده و زمان نیاز است که به همین علت نمیتوان گفت همه واحدها در حال فعالیت هستند.
وی خاطرنشان کرد: در دوره جوجهریزی جدید مرغداریهای سطح شهرستانهای رزن و درگزین بیش از ۸۰۰ هزار قطعه جوجهریزی داشتهاند که برابر با دوره قبل بوده و تغییری نداشته است.
صمدیپور همچنین با اشاره به وجود پنج گاوداری صنعتی، پنج واحد پروار دام سنگین و سه واحد پرورش ماهی بیان کرد: فاز اول تب برفکی و نیز واکسیناسیون طیور در شهرستان انجام شده و واکسیناسیون لمپیاسکین نیز در ماهجاری در شهرستان آغاز میشود.
وی بیان کرد: دامپزشکی شهرستان امسال دارای سه طرح واکسیناسیون بود که بخشی از این واکسیناسیون توسط بخش خصوصی و مابقی توسط بخش دولتی انجام شد.
انتهای پیام